skip to Main Content
Diamond Painting

diamond painting

Volledig Tot Rust Komen met Diamond Painting

Heb je een momentje voor jezelf, maar merk je dat je nog steeds gestrest bent? Probeer dan diamond painting! Dit is een vorm van schilderen waarbij je kleine steentjes plakt in plaats van verf gebruikt, en het werkt bijzonder kalmerend. Het helpt je gedachten te focussen en je handelingen in balans te brengen, zodat je even helemaal kunt ontspannen. Het is eenvoudig, maar zeer effectief

Wat is Diamond Painting?

Bij diamond painting breng je kleine ‘diamantjes’ aan op een canvas met een vooraf bepaald ontwerp. Hoewel het geen ingewikkelde techniek vereist, vraagt het wel om een beetje aandacht en precisie. Terwijl je bezig bent, verlies je jezelf in het creëren van een prachtig kunstwerk. Bestel je een diamond painting set? Dan ontvang je alles wat je nodig hebt, van de steentjes tot het zelfklevende canvas. Verwijder de beschermfolie en je kunt meteen beginnen! Plaats de juiste steentjes op de corresponderende kleuren en zie hoe je creatie stap voor stap tot leven komt.

Waarom Diamond Painting Ontspannend Werkt

Diamond painting is een rustgevende activiteit, waarbij je je volledig kunt concentreren op het maken van een schilderij. Omdat je denken en handelen in harmonie zijn, leef je helemaal in het hier en nu en vergeet je alles om je heen. Diamond painting is een uitstekende manier om mindfulness te beoefenen terwijl je ook nog eens iets moois creëert, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders. Het klinkt misschien eenvoudig, en dat is het ook, maar na een tijdje steentjes plakken voel je je volledig ontspannen en in balans.

 

Probeer het Zelf

Er zijn talloze verschillende afbeeldingen beschikbaar om mee aan de slag te gaan. Kies iets wat je aanspreekt en duik erin. Je hoeft er niet eens de deur voor uit, want je kunt eenvoudig een diamond painting set online bestellen. Ik hoor graag hoe je de ervaring hebt beleefd!

Back To Top