Flashback monday week 25Week 25 20-6 t/m 26-6 Inmiddels is het lekker zomer! Het werd een week met lekker maar niet al te warm weer, een week waarin ik 4 keer naar buiten ging. 4 keer?! Ja, 4 keer. Een week waarin ik even niet in staat was om te lopen, maar toch ook weer wel. Een week van 29 kilometer die ik niet alleen hardlopend heb afgelegd. Een week zonder sportschool, met speciale dank aan mijn trainer die me zo vreselijk aan het werk heeft geschopt dat ik de eerste helft van de week niet in staat was een normale workout te doen. Maar daardoor werd het wel een week met afwisselende vormen van beweging, ik heb me echt kostelijk vermaakt! Toch ben ik wel weer blij dat ik vanmorgen gewoon weer lekker naar “mijn” gym toe kon gaan voor de nodige kracht training. Benieuwd wat ik de afgelopen week allemaal heb uitgespookt? Lees lekker verder zou ik zeggen!

Singing, euh… walking in the rain

IMG_2192Maandag 20-6. Au, au, AU! Met speciale dank aan Nick kan ik vandaag niet meer sporten van de spierpijn. Lopen van de spierpijn lukt nog net, en dus besluit ik vandaag lekker een wandeling te maken. Door de regen, want het gaat hier volgens de weer-mijnheer de héle dag regenen. Nou, dan neem ik wel een plu mee. Even 5 kilometer over mijn oh zo geliefde strand van Luna, onderweg natuurlijk nog wel wat plaatjes geschoten. Woensdag maar weer eens kijken of hardlopen gaat lukken ;-)20-6

Schuldgevoel

IMG_2242Woensdag 22-6. Normaal gesproken kan ik op woensdag zonder schuldgevoel lekker gaan lopen. Vandaag kon ik wel gaan lopen, maar toch niet helemaal zonder schuldgevoel. Sas is geblesseerd aan haar knie, en kan even niet meetrainen op atletiek en is dus op woensdagavond thuis. Nadat ze me verzekerde het niet erg te vinden dat ik even 5 km ging lopen, ben ik dus na het eten toch gegaan. Over mijn geliefde strand van Luna, 5km op mijn gemak, ik was namelijk nog steeds niet helemaal vrij van spierpijn. En het was warm. Erg warm. Maar ik moet zeggen dat hardlopen met warm weer me steeds een beetje beter af gaat!

On wheels…

IMG_2261Zaterdag 25-5. Het was weer eens rennen en vliegen vandaag. Vanmorgen een auto regelen om een nieuw matras voor Sas te kopen, matras kopen en naar huis brengen, oud matras naar de gemeentewerf brengen en de auto weer terug naar mijn broer en schoonzus brengen. Aan het einde van de middag naar mijn vrienden omdat hun dochters ’s avonds hier in het theater op zouden treden en wij bij ze zouden eten en daarna gezamenlijk naar het theater.

Kortom, geen tijd voor de sportschool want daar zit ik al snel anderhalf uur en ik moet dan ook nog heen en weer fietsen. Hardlopen was geen optie voor vandaag geen optie want zondag zou ik een duurloop van 14 km doen. En dus koos ik vandaag voor een rondje van 5 km skeeleren. Het ging best lekker, tot de laatste 500 meter. Toen werd ik moe en stond ik als een soort Bambi te zwabberen op mijn skeelers en ging ik dus bijna, en ook nog onder het toeziend ook van een groepje fietsers, bijna op mijn plaat. Maar gelukkig ben ik heel goed in heel wild heen en weer zwaaien met mijn armen, en zo lukte het me toch om te blijven staan en heelhuids thuis te komen. Volgende keer maar een iets kleiner rondje…

Even rekenen, 2/3 halve marathon…

IMG_2308Zondag 26-6. Tijd voor een lekkere lange duurloop. Zal ik 13 of 14 doen? 13 Is verstandiger, maar 14 is bikkel-achtiger. En ik koos dus voor de 14. Lopen op gevoel gaat me de laatste tijd goed af, maar mijn horloge is toch altijd wel fijn omdat ik daardoor mezelf wat af kan remmen wanneer ik zie dat ik te snel ga. En dat was vandaag nodig. Ik wilde niet net als vorige week na 12 kilometer helemaal gesloopt thuis komen, en ik besloot om rond de 7’30” te blijven lopen. Dat ging heel erg goed. Hartslag bleef netjes laag, en ik heb mezelf dit keer niet helemaal kapot gelopen. Zelfs nergens pijn gehad, ik had zo nog een rondje kunnen lopen, bij wijze van. Niet gedaan uiteraard 😉

En wat heb jij allemaal gedaan in de afgelopen week?