intervalWeek 20, een slopende week. Een week met sport op een achterlijk drukke dag, een week met een interval training waar ik met trots op terug kijk, en een week waarin ik maar twee keer de deur uit ging voor de broodnodige beweging. Ook de week die in het teken van de date die ik voor het eerst sinds jaren zou hebben. Maar ook een week met een emotioneel einde. Al met al een slopende week. Lees je weer met me mee?

IMG_5253Maandag 16-5. Tweede Pinksterdag, ik kan je dan echt afraden om naar de sportschool te gaan. Wat een rampenplan! Alles bezet, ik de rij moeten om iets te kunnen doen, niet je eigen rondje aan kunnen houden. Ik vond er niks aan, en heb dan ook niet alles gedaan. Gelukkig had ik thuis al mijn plank oefeningen gedaan, dus dat scheelde al. Mijn rug en schouders heb ik niet gedaan omdat de “grote mannenhoek” overvol was en er geen bankje meer over was. Ook  beneden kon ik niet op de row machine, dus die heb ik ook overgeslagen. Afgesloten met 20 minuten op de crosstrainer en toen naar beneden om lekker even te douchen en naar huis te gaan. Maar helaas, ook in de kleedruimte was het zo vreselijk druk, er stonden al 10 dames onder de douche, en daar houd ik niet van. Dus ik ben maar naar huis gegaan en ben daar onder de douche gegaan. Blij dat ik er weg was.
interval2Woensdag 18-5. Uit mijn werk meteen maar even een interval training, dan heb ik het maar gehad. Noodzakelijk kwaad zeg maar. Begonnen met een kilometertje inlopen, en daarna zou ik 3x 500 meter versnellen, afgewisseld met 3x dribbelen en een kilometer uitlopen. Uiteindelijk werden het 4 versnellingen van 500 meter, 4x half dood gegaan, 4x afgezien, en 4x inwendig (en volgens mij ook een of twee keer hardop, haha) lopen vloeken en tieren. Daarna nog even een stukje uitgelopen en toen snel naar huis om te eten, daar was ik na een dag werken en deze best wel zware training echt wel aan toe!
omejoopZaterdag 21-5. Vandaag geen training, geen sport, maar een gezellige neven en nichtendag bij mijn oom en tante op de camping. Het was een mooie dag, leuk om weer even met alle neven en nichten  bij elkaar te zijn. Het was een emotionele dag, omdat we vandaag afscheid namen van mijn lieve oom die er binnenkort niet meer zal zijn.
Zondag 22-5. Vandaag is de dag van de Marikenloop waar ik me meteen zodra het mogelijk was, voor in schreef. Ik keek uit naar deze loop, heb er zoveel over gehoord. Maar ik loop hem niet. Ik ben moe, en ik ben verdrietig, en kan het even niet opbrengen om een paar uur in de trein te zitten om tien kilometer te gaan lopen in een feeststemming. Vanmiddag lekker even bij mijn pap en mam, die net terug waren van anderhalve week vakantie, op de koffie geweest en even de emoties van gisteren de vrije loop gelaten.