IMG_1177Een drukke week met leuke, en minder leuke dingen. Afscheid nemen, en een ware stormloop. De week waarin ik minder hard liep, minder in de sportschool zat maar evengoed genoeg bewoog. En de week van alternatieven voor mijn favorieten en spierpijn. Tot slot de week met eindelijk, éindelijk wat vaker mooi weer! Lees je weer mee?

IMG_1008Maandag 2-5. Vandaag zou een drukke dag worden. Sas heeft nog vakantie, en Lieke zou gezellig de hele dag komen spelen, en ik moest naar Alkmaar om mijn startnummer op te halen. Kortom, geen tijd om te sporten. Maar wel om te bewegen! Sas zou even een uurtje op Lieke passen, verdiende ze nog even een zakcentje voor het beauty evenenement waar ze zaterdag heen zou gaan, en ik ging op de fiets heen en weer voor mijn startnummer. Er stond flink wat wind, gelukkig had ik hem op de héénweg tegen. Bij All 4 running mezelf nog een nieuwe sportarmband van Nathan cadeau gedaan, ben er weer blij mee.

IMG_1089Vrijdag 6-5. De hele week lekker rustig aan gedaan met sporten, want vandaag zou ik 5 kilometer lopen in Alkmaar tijdens de Cityrun by night. Ik had er eigenlijk niet zoveel zin in, maar mijn pap, Sas, mijn vrienden en hun dochters zouden komen en ik kon het niet maken om dan niet te gaan. Goede stok achter de deur, en daar ben ik blij mee want het was een geweldige race! Het hele verslag kun je hier lezen.

IMG_1175Zaterdag 7-5. Vandaag was het weer tijd voor een rondje kracht training. Maar…..Gisteren heb ik natuurlijk lekker geknald in Alkmaar dus was het eigenlijk beter om het even rustig aan te doen. Ik besloot om lekker te gaan wandelen want het was heerlijk weer! Voor mijn Day Zero Project heb ik tijdens deze wandeling lekker foto’s lopen maken. Het was heerlijk en ik heb genoten! Hier kun je lezen waar ik helemaal geweest ben.

Zondag 8-5. Ik werd wakker met behoorlijke spierpijn, misschien is die lange wandeling van gisteren na de wedstrijd van vrijdag toch even te gek geweest. Omdat ik weet dat rusten net zo belangrijk is als sporten besloot ik vandaag lekker alleen maar te gaan genieten van het mooie weer. Vanmiddag wel even de armspieren trainen (Lees: lekker wijnen bij pap en mam in de tuin 😉