Dit is een gesponsord bericht.

unitedconsumers

Sporten is gezond. Dat weten we allemaal. Maar weet je ook hoe gezond sporten precies is? Lichaamsbeweging kan veel verbeteren: van een beter humeur tot een gezonder leven. Door te sporten krijg je meer energie en je leeft er misschien wel langer door. De voordelen van sporten op een rijtje:

Het is leuk
Het geeft energie
Het verbetert het humeur
Het stimuleert beter slapen
Het houdt je gewicht op peil
Het bestrijdt gezondheidsproblemen en ziekten

Wat veel mensen niet weten, is dat zorgverzekeraars een gezond leven en sporten aanmoedigen. Dit doen zij om de verzekerde een extraatje te geven maar ook een beetje uit eigenbelang. Want mensen die gezond zijn maken minder zorgkosten dan mensen die minder vaak ziek zijn.

Met korting naar de sportschool
Bij veel zorgverzekeraars kun je met korting naar de sportschool! Soms kun je bij één geselecteerde sportketen terecht, soms bij diverse ketens. Wil je ook met korting naar de sportschool? Kijk dan of jouw zorgverzekering ook een kortingsregeling aanbiedt.

De kortingsregeling verschilt per zorgverzekeraar. UnitedConsumers werkt samen met VGZ en biedt de zorgverzekering van VGZ met collectiviteitskorting aan. Bij deze zorgverzekeraar kun je kiezen uit twee opties, namelijk: de ‘Starten met fitness’ cursus en een fitnessregeling met BasicFit.

Cursus ‘Starten met fitness’:
Intenz heeft een Gezondheidsplan bedacht en via hun kun je de cursus ‘Starten met fitness’ volgen. De cursus duurt 6 maanden en heeft daarnaast een aantal voordelen:

Geen inschrijfgeld
Gratis fitheidanalyse
Professionele begeleiding
Onbeperkt sporten: 6 maanden trainen tegen een kortingstarief

Ruim 550 fitnesscentra bieden de cursus aan, zo is er dus altijd wel een sportcentrum bij jou in de buurt waar je terecht kunt.

Fitnessregeling met BasicFit:
VGZ heeft een regeling met BasicFit waar je kunt sporten met korting. De sportpas is ook overdraagbaar binnen je gezin. Je kunt bij alle BasicFit vestigingen terecht en je gaat het abonnement aan voor 12 maanden.

Bron: UnitedConsumers