Spinazie met ei uit de oven

Ik heb altijd gebrek aan ideeen voor een gezonde maar makkelijke maaltijd. Kort geleden leek me dit wel een keer de moeite om te proberen. Normaal eten wij altijd een eitje bíj de spinazie, dit keer gooide ik het ei er gewoon doorhéén. Oja, zet de oven gewoon alvast op 200 graden, hoef je daar straks niet meer op te wachten. Maak je op voor Spinazie met ei uit de oven

 

Vertel, Son, wat heb ik nodig?

  • Een grote zak verse spinazie.
  • 5 Eieren
  • Kruiden naar smaak, vers of gedroogd, wat je wilt.
  • Een ui
  • Een teen knoflook
  • Cherrytomaatjes
  • (Olijf) olie

En nu?

Snipper de ui en pers de knoflook uit, fruit deze in een braadpan. Zodra ze glazig zijn doe je de spinazie erbij, roer dit door en zodra het geslonken is doe je het in een ovenschaal. Kluts de eieren, doe hier de kruiden en wat zout en peper naar smaak bij. Giet dit over de spinazie. Verdeel de cherrytomaatjes die je eerst even gehalveerd hebt erover. Zet de schaal ongeveer een half uurtje in de oven, en klaar ben je! Eet smakelijk! 

P.S Mijn dochter houdt absoluut niet van tomaat, dus voor haar geen tomaten erover. En ik hoef geen kaas, veel te vet! Dus voor mij lekker tomaat, en voor Sas geraspte kaas.