Top 7 leuke artikelen IMG_2349

De laatste tijd vind ik het heerlijk om in mijn pauze wat artikelen op internet te lezen. Soms zitten er dingen tussen die ik leuk vind om ook weer met anderen te delen, en de 7 leukste die ik voorbij heb zien komen heb ik daarom hier voor je neergezet! 

Rollin’, rollin’, rollin’

Ik wil er ook een! Zo’n hippe foamroller. Maar ik ben er ook wel een beetje huiverig voor, dat is de reden dat ik er nog steeds geen een heb. Als ik er zo over nadenk kan ik me namelijk goed voorstellen dat je de boel flink kunt verzieken als je er niet op de juiste manier mee omgaat. Runnerworld schreef er een duidelijk artikel over. De foamroller is geen toverstok.

Preppen

koken3Foodpreppen, oftewel, vantevoren je eten klaarmaken. Toen ik dit las dacht ik “dit is wat voor mij” Dus binnenkort maar eens even wat verschillende maten bakjes aanschaffen zodat ik dit ook kan gaan doen. Lekker makkelijk als ik om half zeven uit mijn werk thuis kom. Hier lees je 5 tips voor de beginnende foodprepper.

Single mom

Ja, ik ben alleenstaande moeder. Nee, dat is niet eng, want mijn dochter is de liefste dochter van de hele wereld! Dit moeten mannen weten als ze een single moeder daten.

Voedselallergie, of lust je het gewoon niet?

Zeker als ik moeders van hele jonge kinderen hoor, lijkt het tegenwoordig haast abnormaal als jouwHavermout3_bewerkt-1 kind géén voedselallergie heeft. Maar volwassenen schijnen er ook vaker last van te hebben. Hoe koks omgaan met gasten met een zogenaamde voedselallergie lees je hier.

Een racende Max, maar niet Verstappen!

Wat een ontroerend verhaal, Max van 7 kan niet lopen maar ging toch rennend over de finish. Wat een held, deze bikkel!

Shiiiiit….

Pies, poep, kak. Misschien zit je nu wel te giechelen op de bank, er rust op onze ontlasting nog steeds een groot taboe. Niet nodig, het is zelfs heel belangrijk om te weten hoe jouw ontlasting er uit zien, het kan je namelijk een hoop vertellen over jouw binnenkant! Schijtgids, hoe ziet gezonde poep eruit?

Hier mag wél wat extra zout bij

lunchEerlijk is eerlijk, ondanks dat ik ook heel bewust met mijn eten bezig ben, word ik wel eens moe van deze voedselhypes. Op Instagram wordt je ermee dood gegooid, ik scrol er altijd maar voorbij. Voor als jij je toch bezig houdt met de nieuwste “trends” op gebied van voeding… Deze foodhypes kun je beter met een korreltje zout nemen