Lekker en makkelijk, een stoofpotje

Wat heb je ervoor nodig?

  • RunderlLekker en makkelijk, een stoofpotjeappen
  • Mosterd
  • Peper
  • Kruidnagelpoeder
  • Laurierpoeder
  • Kerriepoeder
  • Paprikapoeder
  • Ketjap manis
  • Appelstroop
  • Uien
  • Champignons
  • PaprikaLekker hoor, en nu?
  • Smeer de runderlappenlappen in met mosterd, en bestrooi het vervolgens met peper, kruidnagel- en laurierpoeder. Bak de runderlappen lekker bruin en doe er water bij. Deksel erop en een uurtje laten pruttelen. Ondertussen kun je nu de groenten snijden. Na een uur haal je het vlees uit de pan en snijd je het in kleine stukjes. Doe het vlees terug in de pan en doe de groenten erbij. Laat het nog een uurtje op het vuur staan, en na dat uur doe je er een eetlepel appelstroop en een lekkere scheut ketjap manis bij. Voor wat extra smaak strooi je er nog wat paprika- en kerriepoeder overheen. Zodra het vlees lekker zacht is kun je aan tafel! Eet smakelijk!