vriendenboekje

Op Early up and running stond de uitnodiging om het vriendenboekje van Kim in te vullen, en dat heb ik gedaan. Even lekker ouderwets, zo leuk om te doen! Dankjewel, Kim, voor dit leuke idee. Ik was weer even een klein meisje tijdens het invullen. Even opleuken met wat leuk plaatjes, inclusief een foto van mijn eigen prachtige Barbie vriendenboekje, en klaar is Klara. Benieuwd wat ik er allemaal in gezet heb? Lees dan vooral verder!

wil je in mijn vriendenboekje schrijven

Naam: Sonja

Leeftijd: 38

Geboortedatum: 11 November 1977

Broertjes/ Zusjes: Een broertje van 22 maanden jonger en een schoonzusje.

Kleur ogen: Bruin

Kleur haar: Zo veranderlijk als het weer, maar nu blond.

Lengte: 1.64

 

Het liefste eet ik: Gezond, en dat is wel eens anders geweest! En dan het liefst geroerbakte groenten met vis ofzo.

Mijn lievelingskleur: Grijskaart2Grijstinten (géén 50!)

Mijn lievelingsdier is: Ik ben niet zo gek op dieren. Al zou ik het stiekem wel leuk vinden om een kat te hebben. Helaas is dat aan mij niet besteed omdat ik toch alle dagen van huis ben en ik niet wil dat het beestje mijn spulletjes sloopt of als het buiten is de buren tot last is en ik het beestje niet binnen kan halen omdat ik niet thuis ben.

Mijn favoriete popgroep/zanger/band: Nou….dat is een beetje een guilty pleasure van mij, ik vind namelijk One Direction wel heel erg leuk! Maar ook Marco Borsato, die heeft van die vreselijke mooie en altijd wel op een of andere manier op mijn leven toepasselijke nummers.

Mijn lievelingsliedje: Vanmiddag heb ik afscheid genomen van mijn oom die helaas ongeneeslijk ziek was. Op zijn crematie werd het nummer Bacco perbacco van Zucchero gedraaid. Je snapt het al, op dit moment is dat even mijn favoriete nummer. Maar net als mijn haarkleur is ook dat zo veranderlijk als het weer.

Mijn lievelingsfilm: Ik ben niet zo gek op film kijken, ik pak liever een goed boek. Er schiet me nu ook even geen film te binnen die ik mooi of leuk vond.

Mijn leukste vak: Nederlands. En dan niet omdat de stof zo leuk was, maar omdat mijn docent Nederlands zo’n ontzettend leuke man was. Kon altijd heel smakelijk vertellen, en als hij aan het begin van de les op zijn tafel zat dan wisten wij al dat er die les geen boek aan te pas zou komen.

Mijn favoriete tv-programma is: Eigenlijk niks. Ik kijk uit gewoonte nog naar GTST, maar krijg er te weinig van mee om te snappen waar het over gaat. Series op Netflix daarentegen vind ik geweldig! De beste series die ik gezien heb zijn Dexter en Breaking bad.

erfgenamenMijn lievelingsboek: De Erfgenamen van Courtney. Met stip op 1, en ik heb hem ook al een stuk of 5 keer gelezen. Oja, het is een boek van 1271 pagina’s 😉

Naar een onbewoond eiland neem ik mee: Mijn lieve dochter, mijn ouders, broertje en zijn gezin, een stapel goede boeken en hardloopschoenen.

Waar ik het meest van hou: Mijn dochter, mijn ouders, mijn broer, schoonzus en nichtje en hardlopen

Mijn hobby’s zijn: Hardlopen, wandelen, sporten, lezen, schrijven, bloggen, fotograferen en haken.

IMG_1376De sport die ik doe is: Hardlopen, krachttraining en cardio in de sportschool, wandelen en skeeleren

Ik hou niet van: Onrecht en liegen.

Mijn favoriete website: Nou, fitgezondenhappy.nl natuurlijk! Verder kom ik graag op blogs over hardlopen, mijn favorieten volg ik via Bloglovin’ Lekker overzichtelijk (en je kan mij er natuurlijk ook volgend ;-))

Later word ik: Ik ben eigenlijk al wat ik wil zijn, en zo wil ik mijn leven wel door gaan. Al zijn er natuurlijk wel dingen die ik in mijn leven wil doén. Wil je weten wat dat zoal is? Kijk dan hier maar eens!

Mijn grootste droom: Dat mijn dochter opgroeit tot een zelfstandige en verstandige vrouw die weet wat ze wil en bereid is te knokken om haar doel te bereiken. En voor mezelf is mijn grootste droom om ooit een reis naar Zuid Afrika te maken (jammer dat je daar voor moet vliegen, hahaha)

Mijn wens: Een wereld zonder oorlog, pijn en verdriet, waarin iedereen altijd eerlijk en vriendelijk is voor elkaar.

Alsjeblieft, ik geef je mijn vriendenboekje. Vul je hem voor me in? Vind ik leuk!