Of het nu in mijn pauze is, of in de reclame van een willekeurig tv programma, ik struin tegenwoordig het internet af naar leuke artikelen. Soms leerzaam, soms grappig, soms allebei. Deze week las ik bijvoorbeeld een leuk stuk  over de intieme dames hygiëne en had ik voorpret voor mijn eerste Dam tot Dam loop. Maar ook niet zielige singles en hilariteit om de nieuwe Apple oortjes komen voorbij. Dit en meer lees je in Friday Favourites #10

Friday Favourites #10Nog ruim een week en dan is het tijd voor het jaarlijks terugkerende evenement, de Dam tot Damloop. Voor jou, maar ook voor je supporters is er een app ontwikkeld waar je hier over kunt lezen.

Maandag weer even lekker naar de sportschool geweest voor wat kracht training volgens nieuw schema. Gevolg was flinke spierpijn die woensdag toch wel het hevigst was. Waarom is je spierpijn soms de tweede dag na je workout nog heftiger?

Lieve (jonge) dames, voor je producten “voor de intieme hygiëne” gaat gebruiken moet je écht dit stuk even lezen. Ik ben het helemaal met Nynke eens.

Singles zijn niet zielig, en het is tijd dat dit taboe eindelijk eens doorbroken wordt. Het hebben van een relatie betekent niet automatisch dat je gelukkiger bent dan een single. Het was even een dingetje, de afgelopen week….

Schermafbeelding-2016-09-08-om-09.45.47-e1473320799353.pngJeeeej, de Iphone 7 komt er aan! Samen met een paar hele coole oordopjes/lolliestokjes/tandenborstelopzetstukjes. Twitter ging los, en ik lachte me rot. Te leuk om niet te delen.

En als afsluiter dese week nog evun lekkur laggun.