Friday Favourites #8

Of het nu in mijn pauze is, of in de reclame van een willekeurig tv programma, ik struin tegenwoordig het internet af naar leuke artikelen. Soms leerzaam, soms grappig, soms allebei. Deze week las ik bijvoorbeeld een belangrijk stuk over de gevaren van hardlopen met extreem warm weer, herkende ik mezelf in de 6 redenen waarom je altijd trek hebt, en heb ik erg kunnen lachen (sorry guys!) over de terugkerende Olympiërs die wat moeite hadden om hun koffer terug te vinden. Dit en meer lees je in Friday Favourites #8

IMG_2699Met stip op nummer een, de uitleg waarom hardlopen met heet weer gevaarlijk kán zijn (maar het dus niet hoéft te zijn als je er verstandig mee om gaat)

Roos, van Stoere vrouwen sporten, is begonnen met een leuke serie. Ze gaat namelijk iedere week tips geven voor je hardlooptraining. Word ik blij van, en ik hoop jij ook.

Oeiiii….Deze is pijnlijk, maar te belangrijk om niet te delen. Ik hoop natuurlijk dat je dit niet nodig hebt, maar voor het geval je ermee te maken hebt… Dit kun je doen om los te komen uit een narcistische relatie. Het is geen makkie, maar wel mogelijk. Je bent het waard!

facebook-en-muggenBeter laat dan nooit…Het is zomer! Maar met het warme weer steken ook de muggen hun lelijke koppen weer op. Ik vond 6 trucjes om de overlast van deze kleine ellendelingen te verminderen.

Vroeger, tot een jaar of twee geleden, was ik er ook zo een die de hele dag kon eten. Ik had namelijk echt de hele dag trek. Ik snapte daar niks van. Heb jij ook altijd trek? Lees dan dit maar eens, 6 verklaringen waarom je altijd trek hebt.

NICK DEMPSEY KOFFERZoals je afgelopen week hebt kunnen zien mag ik graag fotograferen. Maar ook het bekijken van mooie foto’s vind ik leuk, en mijn hart gaat vooral sneller kloppen van foto’s van “abandoned places” Op Pinterest heb ik er zelfs een heel bord aan gewijd. Om nog even in de Olympische sferen te blijven, en verlaten plekken met jullie te delen stuur ik je even door naar deze link

Deze is gewoon té grappig om niet te delen. Olympische sporters die na hun prestaties en een lange vliegreis voor nog één laatste uitdaging staan. Het vinden van hun eigen koffer.