FF7

Of het nu in mijn pauze is, of in de reclame van een willekeurig tv programma, ik struin tegenwoordig het internet af naar leuke artikelen. Soms leerzaam, soms grappig, soms allebei. Deze week werd ik weer even terug gegooid in de tijd, toen ik zwaar depressief was en niet iedereen daar begrip voor op kon brengen. Maar ik begon ook langzaamaan te begrijpen waarom mensen op Twitter zitten en vond ik een heeeeeeel goed excuus voor mijn leesverslaving. Dit en meer lees je in Friday Favourites #7

Depressief

Wat depressieve mensen zouden willen dat je weet

Tien jaar geleden zat ik in een hele zware depressie. Van de meeste mensen ontving ik veel liefde en begrip, maar er waren zéker ook mensen die er helemaal niks van begrepen. Toen ik dít artikel vond kon ik niet anders dan het bovenaan deze Friday Favourites te plaatsen.

DIWMOTZ

Twitter, ik begrijp er helemaal niks van. Het gaat me te snel, geeft me het idee dat ik de hele dag alles moet posten om mee te doen. Geen tijd voor, geen zin in. Maar alles posten is helemaal niet de bedoeling. Dit is waarom mensen op Twitter zitten. En dít is waarom mensen Olympische Spelen kijken 

Dit is waarom sporters op hun medaille bijten

Yep, ik doe het ook. Bijten op mijn medaille. Tijdens de spelen in RIO wordt het ook massaal gedaan, en dit is de reden

Lezen is euh…Gezond!

Lezen, ik kan me op hardlopen na niks beters bedenken om je hoofd even leeg te maken van de dagelijkse beslommeringen. Het is niet alleen leuk, het is ook goed voor je!

Obese

Tatjana viel met het programma “Obese” 56 kilo af, op Women’s Healthmag schrijft zij wekelijks hoe het nu met haar gaat. 

slapen

Slaapproblemen

Het komt bij mij regelmatig terug, periodes dat ik slecht slaap. En dan bedoel ik echt slecht, als in nachten van 5 of 6 uurtjes slaap. Hoe slecht is te weinig slaap eigenlijk? Ik zou in zulke weken best in het weekend wat slaap in willen halen, maar kan dat eigenlijk wel?  Vertel eens, heb jij ook (wel eens) problemen met slapen? Heb je deze tips al eens geprobeerd?