Friday Favourites #6

Of het nu in mijn pauze is, of in de reclame van een willekeurig tv programma, ik struin tegenwoordig het internet af naar leuke artikelen. Soms leerzaam, soms grappig, soms allebei. Deze week schreef ik me in voor de halve van Egmond en vond ik een leuk stuk over de geschiedenis van dit monster. Wat Appie doet met energie drankjes las ik ook, en daar werd ik erg blij van. Maar ook een stuk over vliegangst, waar ik zelf behoorlijk last van heb, vind ik de moeite van het delen waard. Dit en meer lees je in een nieuwe Friday favourites #6.

De geschiedenis van de Halve van Egmond

egmond2017Dus….Dat voornemen om nooit meer in Egmond te lopen is gesneuveld. Ik ga er niet zomaar een wedstrijdje lopen, neeeee….. De halve, dat is waar ik voor ga. Een stukje over de geschiedenis van de Halve van Egmond kan deze week natuurlijk niet ontbreken in deze

Water met een smaakje, uit eigen keuken

In tegenstelling tot die vieze energy drankjes is water wel heel gezond. Maar misschien vind je water wel wat saai, lees hier hoe je je water op natuurlijke wijze van een smaakje voorziet. Jammmm!

Eindelijk iemand die het goede voorbeeld geeft

monsterToen ik dit las werd ik serieus blij, Appie stopt namelijk met de verkoop van grote blikken energy drink! Stap een is gezet, wat mij betreft mag deze rotzooi verboden worden.

Hoe lang moet je trainen voor een marathon

Ik lees hier en daar wel eens mensen die zich heel gemakkelijk “even” inschrijven voor een marathon. 42,2 Kilometer, in mijn ogen niet iets waar je je even in een opwelling voor inschrijft. Hoe je je voorbereid op een marathon weer ik eerlijk gezegd ook niet, ik heb die afstand nog niet gelopen. Hoe lang en hoeveel je moet trainen voor deze ultieme afstand lees je hier.

7 Tips voor mensen met vliegangst

IMG_0150Geen idee hoe ik ooit in New York de marathon moet gaan lopen als ik het vliegtuig niet meer in durf…Maar ik wil het wel heel graag! Ik denk dat er voor mij niks anders op zit dan een flinke investering in een cursus omgaan met vliegangst. Zit jij ook niet lekker in een vliegtuig, maar durf je nog wel? Misschien helpen deze 7 tips je om een beetje te ontspannen tijdens je vlucht. 

Mash it up!

Justin Jodocus Kwak. Of Alfred Timberlake… Waar gáát dit over?! Nou, dan moet je deze mash up maar even luisteren!