Friday Favourites #5

Of het nu in mijn pauze is, of in de reclame van een willekeurig tv programma, ik struin tegenwoordig het internet af naar leuke artikelen. Soms leerzaam, soms grappig, soms allebei. Deze week kwam ik bijvoorbeeld een artikel tegen over gezonde voordelen van watermeloen, en las ik wat je lijf allemaal wel niet doet wanneer je ligt te slapen. Maar ook aankondiging over nieuwe emoji’s. Het is weer tijd voor een nieuwe Friday favourites #5.

image

Om van te watertanden! En wist je dat deze vrucht ook nog eens heel goed voor je is? 3 Gezonde voordelen van watermeloen 


En jij maar denken dat je rust wanneer je slaapt. Nououou, er gebeurt van alles met je lichaam
wanneer jij in dromenland bent!

 

imageJeeeej! Vet verbranden! Maar waar blijft dat vet dan?! Het antwoord is verrassend, bekijk dit (Engelstalige) filmpje maar eens.

Muggenplaag in Nederland…Ik geloof het niet zo, ik heb niet een muggenbult! Waarom word de ene persoon lek geprikt en heeft de ander nagenoeg nergens last van? 

Zweetluchtjes uit je (sport) kleding verwijderen doe je zo. En je hebt er geen dure wasmiddelen voor nodig!

image

Emoji’s, ik vind ze helemaal leuk. En weet je?! Er zijn nieuwe in aantocht! Kijk hier maar eens wat een leukerds eraan komen!