FF#4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of het nu in mijn pauze is, of in de reclame van een willekeurig tv programma, ik struin tegenwoordig het internet af naar leuke artikelen. Soms leerzaam, soms grappig, soms allebei. Deze week kwam ik bijvoorbeeld een artikel tegen over loverboys die maar een week nodig hebben, en ontdekte ik dat ik ook wanneer ik bijvoorbeeld op mijn werk sta, mijn core spieren kan trainen. Maar ook een middeltje dat ik binnenkort echt eens moet gaan proberen. Het is weer tijd voor een nieuwe Friday favourites #4.

IMG_2547

But first, let me take a selfie

Vroeger zou ik het niet in mijn hoofd halen om selfies te maken, was ik veel te onzeker voor. Tegenwoordig vind ik het leuk om te doen, door dit stuk ben ik wel na gaan denken, want niet iedereen wordt blij van jouw selfie

Loverboys hebben maar een week nodig

Zoals jullie weten heb ik zelf een puberdochter van 13 lentes jong. Een van mijn angsten is dat die schat in handen komt van een loverboy, gelukkig staat ze hiervoor open en praten we hier ook regelmatig over. Heb jij ook jonge kinderen, lees dan alsjeblieft dit stuk, je kan niet goed genoeg geinformeerd zijn. 

Pubers en vakantie…..

En we blijven nog even bij de pubers. Ze hebben namelijk vakantie, de mijne dus ook. Dit lijstje was, hoe zal ik het zeggen….een van herkenning.

Sneller en makkelijker lopen door deze spier

IMG_4865Sneller en makkelijker lopen door je core spieren te trainen. Wist je dat je dit ook gewoon wanneer je op je werk staat kunt doen? Op Stoeren Vrouwen Sporten lees je hoe!

Gewoon handig

En tot slot een link met een tip die gewoon ontzettend handig is.