Waar blijven verdwenen sokkenOf het nu in mijn pauze is, of in de reclame van een willekeurig tv programma, ik struin tegenwoordig het internet af naar leuke artikelen. Soms leerzaam, soms grappig, soms allebei. Deze week kwam ik bijvoorbeeld een artikel tegen over misofonie, en besefte ik me dat ik gelukkig niet de enige ben die zich stoort aan sommige geluiden. Maar ook de vraag waar al die verdwenen sokken nu eigenlijk blijven, werd beantwoord. Het is weer tijd voor een nieuwe Friday favourites #2.

Misofonie,als je niet tegen bepaalde geluiden kunt

Zelf heb ik er in milde mate last van, maar er zijn mensen bij wie het leven hierdoor behoorlijk op z’n kop staat. Erger jij je ook zo vreselijk aan bijvoorbeeld het ritselen van een zak chips? Bezoek dan zéker deze site even! 

Het was Dobby niet!

Serieus het grootste mysterie ooit is deze week opgelost! Het mysterie van de verdwenen sok, je weet wel, dat je gewassen hebt en ineens een oneven aantal sokken hebt. Hier zie je wat er met al die verdwenen sokken is gebeurd.

Nutella koekjes die je meteen kunt maken

Té simpel om niet een keer te proberen: Nutella koekjes met maar 3 ingredienten (die je waarschijnlijk gewoon in huis hebt, dus je kunt meteen aan de slag!)

How to: De WC rol ophangenFriday Favourites #3

Hier moest ik wel heel erg om lachen. Ik ben dus echt zo iemand die bij anderen altijd het rolletje “goed om” hangt! De eeuwige twist om de juiste manier van het ophangen een wc rolletje 

Een maatje meer mag tegenwoordig

Nike modellen met een maatje meer. Hoeveel merken kunnen hier geen goed voorbeeld aan nemen? Keep up the good work, Nike!

3 Oefeningen om je heupen te helpen 

Toevallig heb ik mezelf deze week absolute rust opgelegd omdat ik al een tijdje een geirriteerde heup heb. Toen ik dit artikel tegen kwam werd ik wel heel erg blij! 3 Oefeningen om je heupen te helpen