IMG_5998Of het nu in mijn pauze is, of in de reclame van een willekeurig tv programma, ik struin tegenwoordig het internet af naar leuke artikelen. Soms leerzaam, soms grappig, soms allebei. Ik heb weer een paar hele leuke artikelen voor je gevonden, onder andere over de belangrijkste maaltijd van de dag, en tips tegen koude kikkerpootjes. Maar er is meer te lezen in deze Friday Favourites #20

Koffie op je nuchtere maag, waarschijnlijk herken je het wel dat je dan meteen op een run naar de WC moet. Maar hoe kómt dat nou eigenlijk?! 

Als jij dacht dat ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is dan heb je het mis. Lees hier welke maaltijd dat dan wél is. 

Als je me een beetje kent dan weet je dat ik gek ben op quotes. Van die mooie en inspirerende woorden. Maar werken ze ook? 

Winterrrrr!!! Nou ja, in ieder geval is het af en toe weee flink koud. Koude-kikker-poten-koud. Met deze lifehack heb jij nooit meer koude voetjes

Het fijnste en meest geweldige nieuws van 2016…. Netflixen als je onderweg bent. Offline. Het kán! 

De kerstdagen komen er weer aan, en wat is er nou niet leuker dan kerstfilms binge watchen?! Deze titels komen er deze maand bij.