IMG_2740Of het nu in mijn pauze is, of in de reclame van een willekeurig tv programma, ik struin tegenwoordig het internet af naar leuke artikelen. Soms leerzaam, soms grappig, soms allebei. Deze week kwam bijvoorbeeld ik een artikeltje tegen over iets dat ik me eigenlijk altijd wel heb afgevraagd, namelijk waarom je nou in het vliegtuig altijd je telefoon uit (of in ieder geval in de “vliegtuigstand”) moet zetten. Maar ook de rage die ons land momenteel overspoelt kwam aan me voorbij. Het is weer tijd voor een nieuwe Friday favourites #2.

Nutellafestival, het bestaat echt!

Het is niet waar…bestaat dit écht?! Het Nutellafestival, waar je kunt liggen in een bad vol met dit heerlijke zoete goedje. Geef nou maar toe, stiekem ben jij ook een Nutellajunkie, en je zou hier best wel heen willen. Dat kan, op 16 Juli 2016 is het zover. Kaarten zijn te bestellen via Festella.nl

Plafonddienst, de Bob Ross editie

bobrossJe kent het wel, je ligt in bed een beetje naar het plafond te staren, de slaap wil maar niet komen. Omdat schaapjes tellen een beetje uit de tijd is, en Bob Ross wel tijdloos lijkt (en met zijn kapsel toch ook wel iets van een schaap weg heeft) vind je hier de beste oplossing tegen een slapeloze nacht.

Waarom je telefoon nu écht in de “vliegtuigstand” moet

Ik doe het altijd maar braaf, en hoop altijd maar dat mijn medepassagiers het ook doen. Stel je namelijk voor dat door jouw telefoon het vliegtuig neerstort! (En geloof me, voor iemand met vliegangst is dat een hele reële gedachte) En toen kwam ik dit stuk tegen waarin wordt uitgelegd waarom je telefoon nu écht in de “vliegtuigstand” moet .

Instafilters

IMG_2742Ben jij ook zo verslaafd aan Instagram? En probeer je je foto’s er ooIMG_2696k altijd zo gelikt mogelijk uit te laten zien? Lees dan dit artikel maar eens, met deze apps zien je insta foto’s er waanzinnig uit!

5 Tips om minder suiker te eten

Zonder dat je er erg in hebt krijg je meer suiker binnen dan je zou verwachten. Zelfs in de producten waarvan je denkt dat het gezond is zitten verborgen suikers. Wil jij ook minder van dit witte goedje binnen krijgen, lees dan deze 5 tips om minder suiker te eten

Wát zitten? Muur zitten!

I like big butts, and I can not lie. Muurzitten, voor een Kim K. waardig achterwerk. Ik geloof dat ik er zelf ook maar eens moet gaan beginnen 😉

De 10 slechtste gewoontes van hardlopers

IMG_0314Ooooh ja, ook ik heb er een paar uit dit lijstje….10 Slechtste gewoontes van hardlopers Lees hier wat wij hardlopers beter kunnen, en hoe je dit aanpakt.

Pokemon Go! (maar wel voorzichtig!)

IMG_2740Iedereen (ssssst, ik vind het ook zó leuk!)  is in de ban van Pokémon Go! Hoewel het een grappig spelletje is (jaaaa, dames en heren, het is écht maar een spelletje!) kan het zeker ook gevaarlijk zijn. Dít moet je er allemaal over weten, en denk na het lezen hiervan dus goed na of je die Pokemon die ineens voor je zit écht op dat moment met gevaar voor eigen en andermans leven wil pakken.

Photoshop en kinderfoto’s

Ooooh, dat wil ik ook! Binnenkort photoshop maar weer even installeren. Fotografe photoshopt zichzelf in kinderfoto’s

Dat waren wat mij betreft de leukste stukjes van de afgelopen week, welk stukje vond jij nou het leukste om te lezen?