IMG_5550Of het nu in mijn pauze is, of in de reclame van een willekeurig tv programma, ik struin tegenwoordig het internet af naar leuke artikelen. Soms leerzaam, soms grappig, soms allebei. Ik heb weer een paar hele leuke artikelen voor je gevonden, onder andere over het gevaar van “de Dunne sporter” en een handige tip voor koude voeten. Maar er is meer te lezen in deze Friday Favourites #18!

Afgelopen zondag kreeg ik van mijn trainer een nieuw schema, joepie! Gevolg hiervan was dat ik maandag wakker werd met flinke spierpijn. Een paar van de volgende tips ga ik zeker uitproberen! 

De mythe en het gevaar van “De dunne sporter” Deze moet je echt even lezen, ik ben het helemaal met Rose eens. 

Introvert, dat is wat ik ben (al kan ik ook heel goed heel gek doen hoor!) Ik vond een paar leuke stripjes die waarschijnlijk voor iedere introvert wel herkenbaar zullen zijn 

Joepie, het wordt weer kouder buiten! Ik hou er wel van, dat koude en onstuimige weer. Jammer alleen dat ik de komende paar maanden weer met koude voeten loop. De volgende tip ga ik dan ook zéker uitproberen! 

Herfst, by far mijn favoriete seizoen! Prachtige warme kleuren, knisperfrisse buitenlucht, de hele wereld ziet er prachtig uit. Ja, ook wanneer het regent. En ik ben niet de enige, deze hardloper schreef een liefdesbrief aan dit fantastische jaargetijde (in het Engels) 

Dit geloof je niet! Je kent ongetwijfeld K3’s “Heya mama” Maar wist je dat dit in het Engels en met een andere muzikale begeleiding ineens geen überblij maar een heel mooi liedje is! Ga gauw luisteren!