Friday Favourites #17Of het nu in mijn pauze is, of in de reclame van een willekeurig tv programma, ik struin tegenwoordig het internet af naar leuke artikelen. Soms leerzaam, soms grappig, soms allebei. Ik heb weer een paar hele leuke artikelen voor je gevonden, onderandere over een winkel die ons aller favoriete chocolademerk deze week in Amsterdam opende. Maar er is meer te lezen in deze Friday Favourites #17!

Ik drink dagelijks twee halve liters water, mijn flesje vul ik altijd met water uit de kraan. Maar hoe vaak zijn die flesjes eigenlijk te hergebruiken?

Jaaaa, mijn favoriete seizoen is aangebroken!!! De tijd van verkleurde blaadjes, beukennootjes, paddestoelen en kastanjes. In dit artikel moet je even naar beneden scrollen voor een recept voor een soepje van deze glimmende bruine beauty’s

Ken je dat, dat je met een hongergevoel je bed in duikt en vervolgens niet kan slapen? Of dat je halverwege de ochtend al loopt te rammelen terwijl de lunch echt nog even op zich laat wachten? Deze voedingsmiddelen geven je langer een verzadigd gevoel!

Fashion DIY. Ik heb me gek gelachen om deze tips om een ster op de catwalk te worden!

O.M.G! Tony’s, je weet wel, van die overheerlijke zeezout met caramel chocolade, heeft in Amsterdam een eigen winkel!!!

Ooooh, hamburgers, jammm! Maar niet echt wat in een gezonde leefstijl hoort. Nog net op het laatste moment vond ik deze tips om gezonde hamburgers te maken die ook nog eens lekkerder schijnen te zijn dan de ongezonde variant. Ik weet al wat ik dit weekend ga uitproberen!