IMG_5174Zoals je hier al hebt kunnen lezen, liep ik afgelopen zondag mijn eerste halve marathon. Die van Amsterdam om precies te zijn. Ik krijg er maar geen genoeg van, en heb dus ook een aantal raceverslagen van die dag gelezen. Omdat ik niet graag dingen voor mezelf hou deel ik ze deze week met jou. Heb jij hem ook gelopen en een verslag geschreven? Geef gerust je link door, dan zet ik hem erbij!

Eleanor van Loop Depressievrij liep binnen een week 2 halve marathons, waaronder ook Amsterdam. Wat een prestatie, ik vind een halve al heel wat!

Petra Kerkhove liep geen halve, maar zelfs een héle marathon! Ze schreef hierover een review, en als je toch op haar site bent zou ik nog even verder neuzen naar reviews over evenementen.

Deze hieperdepieper dame sprak ik zelf heel even in het startvak, en natuurlijk mag het raceverslag van Francien Regelink van Girls love 2 run in dit rijtje niet ontbreken.

Denise van Snel Fit besloot op het laatste moment mee te doen aan de halve marathon. De laatste halve die ze liep was in 2014, diepe buiging voor deze dame!

Ook Rowan liep geen halve, maar een hele. Voor de eerste keer, en ze liep hem ook meteen maar uit. Na Amsterdam heeft ze de smaak te pakken.

Van Just Keep Running liepen de twee verkouden bikkels Marleen en Josianne de halve marathon, was de 8 km voorlopig de laatste wedstrijd van Zelia en knalde Eveline er ondanks haar pijnlijke knie gewoon even een marathon uit!

Ik zou het leuk vinden als je, wanneer je ook gelopen hebt en een raceverslag geschreven hebt, deze hieronder achter laat. Kom ik hem gezellig even lezen.