Friday Favourites #15Of het nu in mijn pauze is, of in de reclame van een willekeurig tv programma, ik struin tegenwoordig het internet af naar leuke artikelen. Soms leerzaam, soms grappig, soms allebei. Deze week week deel ik onder andere een paar artikelen over, hoe kan het ook anders, het lopen van een halve marathon. Maar er is meer te lezen in deze Friday Favourites #15!

Aaaaargh! Ik ben voor mezelf niet de leukste persoon in de laatste dagen naar mijn eerste halve marathon, en ik kan me voorstellen dat mijn omgeving dat ook zo ervaart. Wat te doen met een taperende hardloper in je omgeving? 

Om helemaal goed voorbereid te zijn op zondag ging ik nog even op zoek naar wat leuke tips om een halve marathon uit te lopen. Vooral de tips voor tíjdens het lopen vind ik echt de moeite waard, en ik denk dat ik hier een hoop aan zal hebben.

Dus, dat je 21,1 kilometer gaat hardlopen. Ik lijk wel niet wijs! Hopelijk gaan deze strategieën me helpen om (sneller) te finishen. 

Ok, dan ook nog maar even iets wat niet met een halve marathon te maken heeft. Ik kwam dit stuk per ongeluk tegen en het sprak me wel aan. Misschien ga ik het toch ook eens proberen…

Raceverslagen, ik vind het altijd erg leuk om te lezen. Gefilmde verslagen ben ik niet zo weg van, ik heb het geduld niet om ernaar te kijken en ik vind het vaak dertien in een dozijn. Maar ieder zijn meug. Afgelopen week vond ik ineens een gefilmd raceverslag dat ik wél heel leuk vond, maar deze was dan ook totaal anders dan wat er normaal op youtube voorbij komt. Deze ultraloper rápt namelijk zijn raceverslag. Deze moét je zien!