Friday Favourites #13

Of het nu in mijn pauze is, of in de reclame van een willekeurig tv programma, ik struin tegenwoordig het internet af naar leuke artikelen. Soms leerzaam, soms grappig, soms allebei. Deze week las ik bijvoorbeeld een stuk over selfies en narcisme, waarvan ik vind dat die twee niet altijd iets met elkaar te maken hoeven te hebben. Ook heb ik een paar leuke blogs gelezen over het hardloopfestijn in Disneyland Parijs. Dit en meer lees je in Friday Favourites #13

Oooooh wat had ik hier graag gelopen! De halve marathon van Disneyland Parijs!!! Hopelijk wordt dit evenement volgend jaar herhaald? Caroline liep mee en schreef dit Raceverslag 

Ook Mari, een HEUL groot Disney fan, liep hier hard. Samen met zijn gezin werden er meerdere afstanden gelopen, en meerdere artikelen geschreven. Bedankt voor het delen van je mooie verhalen, Mari! 

Grappig, maar niet grappig. Narcisme en selfies hebben in mijn ogen niet zoveel met elkaar te maken. Uit ervaring weet ik wat een narcist met je doet, selfies zijn een stuk minder schadelijk. Toch vind ik dit stukje leuk om met je te delen. Ik trek me er niks van aan en blijf lekker selfies maken. Gewoon omdat ik trots op wie ik ben geworden.

Dieëten, ik doe het nooit meer. En ondanks dat ik niks moet weten van deze manier van afvallen is is dit dieët bekend bij mij, je wordt er op social media mee doodgegooid. Inmiddels zijn deskundigen er van overtuigd dat the Green Happiness helemaal niet zo goed voor je is. Bezint eer ge begint! Voedingscentrum waarschuwt voor dieet The Green Happiness

En als antwoord las ik tot slot dit stuk. Eigenlijk doe ik het zo gek nog niet met mijn voeding. Geen rare fratsem, superfoods of wonderdieëten maar gewoon het boeren verstand gebruiken.