FF12Zoals je hier al hebt kunnen lezen, liep ik afgelopen zondag voor de eerste keer de Dam tot Dam. Geen hardloopwedstrijd, maar een hardloop féést! Ik krijg er maar geen genoeg van, en heb dus ook een aantal raceverslagen van die dag gelezen. Omdat ik niet graag dingen voor mezelf hou deel ik ze deze week met jou. Heb jij hem ook gelopen en een verslag geschreven? Geef gerust je link door, dan zet ik hem erbij!

Friday Favourites #12Ik begin natuurlijk wel even met mijn eigen raceverslag. Het was mijn eerste, maar zéker niet mijn laatste Damloop!

Een van de loopsters van Follow Fitgirls verwende haar voetjes voorafgaand aan die 16,1 kilometer eerst met een voetenmasker, en liep vervolgens in een tijd waar ze zelf tevreden was de race uit.

Erlinde van Run Waygirls liep mee in Team Asics en kreeg een Deja Vu. Ze liep niet alleen 16,1 kilometer, maar liet zich ook verzorgen in de Asics VIP tent.

Een van de loopsters van Running Girls liep de Dam tot Dam als laatste training voor de race in Disneyland Parijs en genoot zonder strijd met zichzelf!

Debbie van Fit, fun run liep deze race ook voor Team Asics. Samen met Andrea van Run Andrea Run had ze een hoop lol en genoot met volle teugen!

Gaby van Gaby runs the world liep in het zelfde team als boven genoemde dames, en deed op TV de groetje aan haar oma 😉

Mari Durieux liep op zijn kekke Asics DynaFlytes en in Asics outfit voor dit team. Dit deed hij anders dan andere lopers, namelijk met een camera in zijn handen! Zijn race verslag én filmpje kun je hier terug vinden.

De meiden, en een man, van Just keep running waren er ook bij en schreven ieder hun eigen verslag.

Kimberly van Vlissingse runner had het zwaar, heel zwaar. Bikkel als ze is liep ze hem wel uit!

Heb jij ook de Damloop gelopen? Hoe was het? Als je er ook over geschreven hebt, laat dan gerust hieronder je link achter, vind ik leuk om te lezen 😉