FF112

Of het nu in mijn pauze is, of in de reclame van een willekeurig tv programma, ik struin tegenwoordig het internet af naar leuke artikelen. Soms leerzaam, soms grappig, soms allebei. Deze week las ik bijvoorbeeld een leuk stuk over een heel, héél bijzonder iemand die een halve marathon liep. Ook heb ik een paar hele leuke kindertekeningen voor je gevonden die toch echt heel iets anders blijken te zijn dan je op het eerste gezicht zou denken. Dit en meer lees je in Friday Favourites #11

Hardlopen is niks voor mijn joh, ik kan dat helemaal niet. Ik hoor het mensen wel eens zeggen als mijn favoriete gespreksonderwerp weer eens aangesneden wordt. Afgelopen week vond ik een stukje waaruit blijkt dat iedereen kan hardlopen. Want wanneer een verlamd persoon een halve marathon kan lopen, dan kan jij het ook!

yoloYOLO! Dat is voor mij toch wel een stukje ergernis, het woord dat de kids tegenwoordig te pas en te onpas roepen. En hoewel ik soms best een mensenmens ben, kan ik me ook vreselijk ergeren aan het taalgebruik van sommige mensen. Elle schreef er een leuk artikel over. De stomste woorden van de afgelopen tijd jaren

kindertekeningff11Dat kinderen soms onbedoeld grappig uit de hoek kunnen komen tijdens een gesprek hebben we allemaal wel eens meegemaakt denk ik. Linda laat op een hele andere manier zien dat kinderen soms iets heel anders bedoelen dan dat wij denken. 10 Kindertekeningen die onbedoeld sexy (maar oh zo grappig) zijn.

Even over vrouwenzaken…Het komt immers iedere maand terug. Maar hoe komt het nou dat je wanneer je ongesteld bent ook vaker moet poepen? Womens Healthmag geeft er antwoord op.

Het wetsvoorstel voor het actieve donorplan is, in mijn ogen gelukkig, aangenomen. Je bent straks donor, tenzij je aangeeft dat je dit niet wilt. Maar wat houdt dit donorplan nu eigenlijk verder allemaal in? Lees dit stuk, en alles is ineens een stuk duidelijker

En op Twitter gaat het uiteraard meteen los over dit onderwerp, nog even lekker lachen als afsluitertje van deze week.