tijdschriftVorige week kon je hier al een stukje lezen over een paar artikelen die ik de moeite waar vond om te delen, en ik vond dat zo leuk om te doen! Daarom heb ik besloten er een wekelijks terugkerend artikel van te maken. Iedere vrijdag zet ik hier de leukste, grappigste, meest ontroerende artikelen die ik heb gelezen. Friday Favourites #1 is een feit, veel leesplezier!
Je moet niet zo zeuren!
“Je moet niet zo zeuren”, ik hoor het mezelf zeggen tegen de eerste de beste die een vreselijke klaagzang begint over iets onbenulligs. En ik dur fte wedden dat je het zelf ook wel eens zegt ­čśë Maar weet je, eigenlijk is zeuren goed voor je en hier kun je lezen waarom.

Everybody, Backstreet’s back!IMG_2612

Everybody, Backstreet’s back! Nu moet ik toch echt met de spreekwoordelijke billen bloot. Boybands… Dat is toch wel een van mijn guilty pleasures. En toen ik dit las werd ik blij, heeeeel blij!

Weet jij de overeenkomst tussen crossfitters en bejaarden?

Oooh hemel, ik moet weer wat toegeven. Stiekem ben ik best jaloers op al die stoere crossfitters, alleen ik ben denk ik te veel een watje om er aan te beginnen. Toen ik dit stuk las had ik ineens een “goede reden” om er niet aan te beginnen (goeie smoes, Son!)┬áWat crossfitfanaten en bejaarden met elkaar gemeen hebben.

Gratis E-book productfotografie

IMG_1008Jij weet vast net zo goed als ik hoe moeilijk het is om een pakkende foto voor bijvoorbeeld je blog te maken. Afgelopen week vond ik op fotografille.nl een gratis ebook productfotografie! Doe er je voordeel mee, ga ik ook zeker doen!

Luister naar je intuïtie

Mijn gevoel zegt me dat je dit artikel de moeite waard vind om te lezen. Lees hier waarom je vaker naar je intuïtie moet luisteren

Drinken of gooien?

Rondje2Vorig jaar in Oudorp maakte ik de fout om een paar slokken water te nemen en de rest weg te gooien. Ik had het over me heen moeten kieperen om wat af te koelen! Afkoelen door te drinken of over ie heen te gooien