papmam40jaarDeze week was een bijzondere week, een week waarin ik op maandag niet zou gaan sporten omdat we lekker een kleine week naar België gingen omdat mijn lieve pap en mam 40 jaar getrouwd waren. Een week waarin ik mijn eerste (semi) trailrun deed en de week waarin ik totaal niet op mijn voeding heb gelet.

Day zero projectMaandag 29-2. Normaal gesproken zit ik op maandag rond kwart voor negen in de sportschool, nu stonden Sas en ik om die tijd klaar om opgehaald te worden. Voelde wel een beetje vreemd, maar dit zou zowiezo al een rare week worden dus zette ik dat gevoel maar van me af. ’s Middags nog lekker in het zwembad gelegen, maar dat mocht natuurlijk niet als sporten meegeteld worden. Beetje poedelen in het bubbelbad, wat overgooien met een balletje en een paar keer van de wildwaterbaan af. Maar het was heerlijk!

IMG_5082Dinsdag 1-3. Vandaag zou ik, dapper als ik ben, lekker gaan hardlopen in de buurt van het park. Ik had al even op een kaartje gekeken en vond een korte route van 5 kilometer waar ik een intervaltraining zou gaan doen. En dat deed ik dus, ware het niet dat ik door eigen schuld maar 4 kilometer heb gelopen. Ik had bedacht dat ik op een gegeven moment wel linksaf een bospaadje in kon duiken, die er dus voor zorgde dat ik een kilometer minder liep. Ach, die zou ik donderdag wel inhalen.

 

IMG_5177Donderdag 3-3. Hoeraaaa! Vandaag zijn mijn pap en mam 40 jaar getrouwd! Dat weerhield me er natuurlijk niet van om lekker 10 kilometer te gaan lopen. Tijdens mijn loopje van dinsdag was ik een kaartje tegen gekomen, en daar stond een mooie route op met de afstand die ik wilde gaan lopen. Het werd zwaar, het werd zompig, maar ik heb genoten! Voor een volledig verslag van deze training klik je hier.

 

IMG_5226Zaterdag 5-3. Vandaag had ik een afspraak in Alkmaar, en daardoor kwam het eigenlijk even niet uit om te gaan lopen. Het was prachtig weer, en dus besloot ik om die 17,5 kilometer lekker op de fiets te doen! Het was prachtig weer, en ik heb genoten van mijn fietstochtje. Over de Molenkade, waar ik misschien in Mei weer loop tijdens Rondje Oudorp

 

 

 

IMG_5253Zondag 5-3. Tijd voor een nieuw schema!!! Ik ben er wel weer aan toe moet ik zeggen… Helaas kwam ik er tijdens het maken van het schema al snel achter dat het vandaag niet echt zou gaan lukken. Het zweet brak me al uit nog voor ik goed en wel aan de slag ging, dus na het kort even geprobeerd te hebben gooide ik de handdoek in de ring. Snip verkouden, een akelig hoestje, en gewoon niet fit, bah! Gauw naar huis, lekker in mijn kloffie op de bank naar de CPC Den Haag kijken. Morgen maar even kijken of ik ga lopen of ga wandelen.

bloglovin