alkmaarTsja, wat doe je als je op maandag voor een klein weekje op vakantie gaat? Dan schrijf je op zondag maar het artikel dat je normaal gesproken op maandag plaatst, en wordt het dus een keer een flashback sunday in plaats van een flashback monday. Ik heb na mijn griep mijn draai gelukkig weer helemaal gevonden, de draad weer opgepakt, en ik heb er alle vertrouwen in dat ik op 20 maart gewoon die 12 kilometer bij de Circuitrun in Zandvoort uit ga lopen! Oja, en ik kon het toch niet laten….Deze week heb ik me toch ook maar voor de Cityrun by night in Alkmaar ingeschreven.

22-2Maandag 22-2. Gymtime!!!! Tegen alle verwachtingen in ging het na mijn griep lekker! Ja, het was zwaar, maar niet zwaarder dan anders. Sterker nog, mijn planks….Mijn planks gingen beter dan ooit tevoren! Er zit vooruitgang in! Ik ben blij dat ik gewoon weer lekker kan sporten want gek genoeg kon ik het vooral in mijn rug merken dat ik twee weken niks gedaan heb…

 

IMG_3083Woensdag 24-2. Ga ik vanavond, of ga ik nu? Om half acht gaat Sas de deur uit, en eerlijk gezegd ben ik niet echt een vroege ochtend loper. Maar ik ben toch gegaan, dan hoef ik vanavond niet meer als ik uit mijn werk kom, en dat is ook wel prettig. En wat was het prachtig buiten! Opkomende zon, flinke hoosbui verderop, ik heb echt genoten. Ondanks de intervallen, want dat blijf ik een crime vinden. Maar ik heb het weer geflikt. De rest van de dag heb ik gewoon na lopen genieten van mijn run, en ik kon het ook niet laten om met iedereen die het maar horen wilde (nou, ok, ook iedereen die het níet horen wilde) te delen hoe fantasisch het was om die ochtend zo vroeg buiten te zijn omdat het er zo prachtig uit zag.

IMG_4977Zaterdag 27-2. Vandaag een keer geen training voor mij. Ik moest naar de kapper, en dat liep door drukte aldaar behoorlijk uit. Sas zat al die tijd alleen ziek thuis, en ik vond het sneu om ook nog een keer de deur uit te gaan voor een looptraining. Komende week zit ik lekker in België, en daar heb ik de mogelijkheid om wat meer te lopen, dus vandaag een keer overslaan kon geen kwaad.

 

28-2.2Zondag 28-2. Eerst lekker uitgeslapen, mocht wel weer een keer, en daarna lekker met heel mooi weer op de fiets naar de sportschool voor een lekkere workout. Te beginnen met de wereld rond op de fiets, even lekker opwarmen (jaja, ik doe het nog steeds!) Ik wilde het buikspierkwartier vermijden, het is me veel te druk in het buikspierlokaal tijdens die les, dus ben ik iets later gegaan en heb ik de volgorde van mijn circuit omgegooid. Maar helaas, ik kwam toch in de drukte in het buikspierlokaal, de les zou nog 10 minuten duren en dus moest ik maar even ergens in een hoekje met de Bosubal aan de gang. Ook na de les was het nog vrij druk, dus ik wil volgende week gewoon weer vroeg heen, ik houd er niet zo van als ik op de grond lig en er hangt iemand boven me op een of ander apparaat. Maar het was even niet anders. Nog even een kort gesprekje met mijn trainer gehad, volgende week een afspraak voor een nieuw schema. Ik zit weer lekker in mijn ritme, en alleen een kriebelhoestje is het restant van mijn griep. Maar daar wordt je oud mee, zeggen ze 😉

bloglovin