wandelen18-1

Maandag 18-1. Ik ga me nu serieus maar eens bezig houden met een trainings schema. Deze heb ik aangemaakt met de app My Asics. Bij de Marikenloop wil ik een snelle 10 kilometer neerzetten. En volgens dat schema had ik vandaag een rustdag. Enig idee hoe mooi het weer hier was?! Het was echt te mooi om de hele dag binnen te blijven zitten, en dus ben ik maar lekker een eindje gaan wandelen.

19-1Dinsdag 19-1. Eigenlijk zou ik morgenochtend een 5km training doen. Maar er wordt gladheid voorspeld en  ik heb geen zin in glijpartijen, dus ben ik in overleg met Sas vanavond gegaan. Ze zat lekker op haar kamer te appen met vriendinnen, dus kon ik wel even weg en dat vond ze niet erg. Lekker op mijn gemak, volgens schema, 5 km gelopen. Onderweg nog gewaarschuwd door voetgangers die vertelden dat het op sommige stukken al verraderlijk glad kon zijn. Dus voorzichtigheid was geboden, en ik ben heelhuids weer thuisgekomen.

Zaterdag 23-1. Normaal zit ik op zaterdag in de sportschool, vandaag moest ik dit helaas een keer overslaan. Mijn lieve dochter ging vandaag naar haar papa, en die woont in Nijmegen. Ze mag van mij nog niet alleen, dus gingen we lekker samen die kant op. Wel nog even Arnhem in geweest om wat nieuwe kleding te kopen, al mijn oude kleding is veel te groot! Maar ik kan er weer even tegenaan, ik heb weer flink ingeslagen.

24012016Zondag 24-1. Vandaag stond er een comfortabele 8 kilometer op het programma. Pittig hoor, veel langzamer lopen dan je gewend bent! Al helemaal als je met hoofdpijn loopt, had ik gisteren misschien wat verstandiger kunnen doen op het feestje met mijn werk… Maar het is gelukt! Het hele verslag kun je hier lezen.

Toch wel weer een lekker weekje. Nog niet helemaal als vanouds, soms heb je gewoon van die weken dat je het gewoon echt even druk hebt. Hoort erbij als alleenstaande werkende moeder, je moet alles maar in je eentje zien te rooien. Maar met 3 dagen lekker sporten in een drukke week ben ik weer dik tevreden