IMG_0685Week 16. Een week van uit mijn ritme zijn, van mannen met zwierige gebaren en thuisoefeningen. Van langngngn bij de kapper zitten en met een superleuk nieuw kapsel weer thuiskomen en van een duurloopje van 11 kilometer. En tot slot de week waarin ik na het oordeel van afgelopen week toch week 2 kilo af wist te vallen! Lees je weer gezellig mee?

18-4Maandag 18-4. Helemaal van slag. Ik ben iemand van een vast ritme, en mijn dagen zien er misschien dan ook wel wat saai uit, maar zo functioneer ik het beste. Maar goed, vandaag dus even van slag. Sas had niet alleen het eerste, maar ook het tweede uur vrij. Dus in plaats van…Nou ja, ik zal je ook niet lastig vallen over mijn maandag indeling, hahaha. Waar het op neer komt is dat ik pas om tien voor tien in de sportschool was en de rest van de dag dan achter de feiten aanloop. Niet leuk, maar het is niet anders. Vandaag heb ik me een keer laten verleiden tot een buikspierkwartier, mijn hemel wat was dat zwaar! Ik dacht dat het inmiddels wel de goede kant op ging met mijn “abs” maar dat valt nog vies tegen! Het advies? Thuis iedere dag planken!

IMG_0636Woensdag 20-4. Vandaag begon de dag lekker met een tempoloopje van 4 kilometer. Lekker in de buurt, door het park, waar het pad vol stond met een grote auto van de gemeente. En daaromheen stonden een paar van die horkerige gemeentewerkers. Dacht ik, maar niets was minder waar, een van de heren ging netjes aan de kant staan liet mij met een zwierig gebaar netjes voor. Fijn, zulke mensen, hier wordt ik vrolijk van! En de rest van mijn loopje ging ook gewoon lekker, eigenlijk heb ik er niks bijzonders over te melden.

Donderdag 21-4. Sas zit sinds kort op atletiek, en kan dus voor haar sprinten wel wat rompstsbiliteitsoefeningen gebruiken. Zo ontstond het idee om thuis om de dag te planken en buikspieroefeningen te doen. En dat scheelt mij weer diezelfde oefeningen in de sportschool waardoor ik weer eerder thuis ben bij Sas. En zo deden wij vandaag voor de tweede keer deze week braaf onze plank, sideplanks en Swiss crunches.

IMG_0740Zaterdag 22-4. Eigenlijk zou ik vandaag gaan lopen, maar het liep vanwege mij nieuwe kapsel enorm uit. Ontkleuren, nieuwe kleur erin maar dat werd blauw, opnieuw ontkleuren, cremebehandelingen en dan ook nog knippen drogen. Na 3 uur stapte ik dik tevreden de deur uit, maar wilde Sas niet nog langer alleen laten. En dus ben ik lekker niet gegaan vandaag, moet ook een keertje kunnen. Wel weer netjes onze thuisoefeningen gedaan, dat dan weer wel.

IMG_0779Zondag 23-4. Vandaag lekker naar buiten geweest voor een duurloopje van 11 kilometer. Het waaide wat hard, op sommige stukken ook wel wat last ervan gehad, maar over het algemeen liep ik lekker. De laatste twee kilometer kakte ik helemaal in, last van steken in mijn zij die maar niet over gingen. Langzamer lopen hielp niet, armen omhoog en mezelf zo lang mogelijk maken hielp niet. Helaas pindakaas, maar ik heb weer lekker gelopen. Het 10 kilometer punt passeerde ik op 1.10.16 en daar ben ik best wel tevreden mee.

Tot slot kan ik melden dat deze week een topweek is geweest wat afvallen betreft. De hele week heb ik netjes met de app “My fitness pall” alles bijgehouden wat ik at en heb ik weer als vanouds flink veel gesport met als resultaat dat ik deze week 2 kilo ben afgevallen er weer onder de 75 kilo zit, 73,9 om precies te zijn. Eindelijk weer back on track en ik heb er weer alle vertrouwen in dat ik die 65 kilo ga halen.