IMG_0575Week 15. Een week van ziekenhuis, vervelende knie en een wedstrijdje. Maar ook van mezelf even flink tegenkomen, van besef, en van hernieuwde frisse moed om die laatste kilo’s blijvend kwijt te raken. Lees je mee?

MCAMaandag 11-4. Mijn pap lag nog in het ziekenhuis, in afwachting van de uitslag van de scan en in afwachting van toestemming van de arts om naar huis te gaan. Omdat ik niet uit de sportschool vandaan weg gebeld wilde worden om vervolgens zwetend als een otter en met een hoofd als een tomaat het ziekenhuis in te wandelen, besloot ik om vandaag dan maar niet te gaan. Achteraf was dit niet nodig, want pas aan het einde van de middag konden we hem ophalen. Maar zoals je weet kijk je achteraf een koe in haar achterste…

Woensdag 13-4. Ik heb de hele dag getwijfeld of ik zou gaan lopen of niet, maar besloot om het niet te doen. Mijn linker knie doet een beetje raar de laatste tijd. Niet echt pijnlijk, maar ook net niet helemaal pijnloos. Op de plek waar, als ik niet uitkijk, een lopersknie kan ontstaan. En aangezien ik vrijdag aan de Heerhugowaard Cityrun by night mee zou doen leek het me beter om niet te gaan.

IMG_0554Vrijdag 15-5. Racedayyyyy! Vandaag heb ik met mijn werkgever, mijn collega en zijn vriendin de 5 kilometer van de Heerhugowaard Cityrun by night gelopen. Ga ik hier lekker niks over vertellen, als je wilt weten hoe dat ging kun je dat hier lezen.

importantZaterdag 16-4. Vandaag had ik een afspraak met mijn trainer, en hier werd ik even met mijn neus op de feiten gedrukt. Niet al te beste cijfers wat betreft het afvallen. Lees hier hoe dit wel even aankwam, en hoe ik hiermee omging. Na mijn gesprek met N. ben ik met frisse moed weer lekker aan het werk gegaan. Iedere keer als ik nu kom trainen ga ik me 20 minuten het snot voor ogen fietsen, en dat deed ik vandaag dus ook. Ik wilde opgeven, van die f*cking fiets afstappen, naar N. toestappen om te zeggen dat ik dit echt niet ging doen. Maar ik doe het natuurlijk niet voor hem, maar voor mezelf. Dus hield ik vol. 20 zware, pijnlijke (want gisteren een wedstrijd gelopen) en vooral zweterige minuten. Nailed it!