plasticsurgeryMaandag 28-3. Tweede paasdag. Sas was vrij, en ik had voor haar een afspraak gemaakt bij een van de trainers van de sportschool. En dus gingen we gezellig samen heen. Heule harde wind tegen op de heenweg (en dus keiharde wind mee op de terugweg!) Omdat ik zaterdag 14 kilometer had gelopen besloot ik vandaag mijn benen met rust te laten. Dat bleek later een goede keuze want Sas was met een uurtje al klaar, en dus raceten (want harde wind mee) samen weer naar huis om daar de rest van de dag lekker samen door te brengen.

IMG_0272Woensdag 30-3. Eigenlijk zou ik donderdagochtend gaan hardlopen, maar ik ben eigenlijk meer een avondloper dan een ochtendloper En dus ben ik een half uurtje nadat ik mijn zuurkool op had lekker gaan rennen. Sas was toch naar buiten (hoera, ze kan na het eten weer naar buiten om te doen wat pubers doen!) en dus kon ik even lekker mijn rondje doen. Ik zou eigenlijk voor een interval gaan, maar ik had zo lekker de sokken erin dat ik er maar een tempoloop van heb gemaakt. 4 Kilometer met een pace van 6’35”, voor mij best snel! Wie weet kan ik over twee weken dan toch de mannen van mijn werk een beetje bijhouden tijdens de Cityrun Heerhugowaard!
IMG_0341Zaterdag 2-4. Eigenlijk zou ik vandaag 8 kilometer gaan lopen, maar ik zat op de bank met een vrij hoge hartslag. Toen mijn trainer ook nog eens belde om onze afspraak voor morgen te verzetten besloot ik om vandaag lekker te gaan winkelen met Sas en een dagje niet te trainen. Voelt niet helemaal goed, omdat ik net uit die rottige dip ben, maar ik denk dat het even beter is. Morgen ga ik hem lekker lopen.
IMG_0340Zondag 3-2. Omdat mijn afspraak met mijn trainer vandaag niet doorging kon ik weer eens ouderwets uitslapen (anders had ik om negen uur al bij hem moeten zijn, en had ik om acht uur op moeten staan) Ik was alleen natuurlijk evengoed optijd wakker, en toen om half tien het zonnetje doorbrak ben ik lekker de deur uit gegaan. Lekker 5 kilometer hobbelen, voor mijn gevoel flink doorgestapt, maar dat bleek achteraf wel mee te vallen. Ach, je kunt niet alles hebben zeg ik dan maar. Al met al een lekkere training gehad.