Flashback mondayMaandag 7-3. Net als je denkt alles gehad te hebben wordt je snip verkouden. Het begon eigenlijk vorige week in Belgie al, en even leek het erop dat het alleen een neusverkoudheid zou blijven. Zondag bleek dat ik toch echt niet helemaal fit was, en moest ik mijn workout afbreken. Maandag besloot ik dat het verstandiger zou zijn om niet te gaan lopen, maar ik had écht geen zin om de hele dag binnen te zitten en dus ben ik lekker een stukje gaan wandelen. Zo kwam ik erachter dat ik eigenlijk toch wel in een heel mooi stukje Heerhugowaard woon!

Woensdag 9-3. Ik hoest me echt helemaal een ongeluk! Zo’n nare kriebelhoest die alleen maar erger wordt als je je inspant. Die alleen maar kriebeliger wordt zodra je het warm krijgt. Je voelt het al een beetje aankomen denk ik, maar ik heb dus vandaag niet gelopen. Toch was het een mooie dag, vandaag lag namelijk mijn startnummer voor Zandvoort in de brievenbus! Ik heb er vertrouwen in dat ik gewoon lekker fit aan de start sta.

 

friendsZaterdag 12-3. Nog steeds niet fit, en nog steeds die misselijke rothoest. Kortom, weer een dag niks gedaan. ’s Morgens even met mijn ene vriendin lekker gekletst aan de telefoon, en in de middag mijn andere vrienden met hun dochters, en hebben we het lekker gezellig gehad met z’n allen. Heerlijk bijgekletst, gezellig samen gegeten en nagezeten met een borrel en een goed gesprek. Petra, Robbie, Ad en Sas, love you to the moon and back!

Heerlijk, wat is het toch fijn om zulke goede vrienden te hebben!

13-3Zondag 13-3. Nou, hehe! Vandaag ben ik ondanks een klein restje kriebelhoest toch gewoon gaan lopen. Zonnetje scheen lekker, dus ging ik in een tight en een “gewone” longsleeve naar buiten. Had ik beter niet kunnen doen want het was gewoon nog k-k-k-koud! Op de dijk richting Langedijk was helemaal niet grappig meer, en ik heb niet kunnen genieten vandaag. Het ging ook voor geen meter, maar gelukkig weet ik dat zulke draken van trainingen er ook gewoon bij horen. Woensdag nog een kort rondje, en dan ga ik er maar van uit dat ik volgende week in staat ben om de 12 in Zandvoort gewoon netjes uit te lopen. Al zal het, na de beroerde trainingen van de afgelopen tijd, geen toptijd worden. Ach, meedoen is belangrijker dan een mooie tijd, zal ik maar zeggen.