Flashback Monday #6Deze week gaat voor mij de boeken in als een zwarte week. Ik ben ziek, dood ziek. Met koorts, kots en zweet. Pijn, slapen, woelen en wakker liggen. Ziek zijn van het ziek zijn, want deze week staat Schoorl op het programma. Deze week zou ik een week rustig aan doen, en nu kon ik niet anders dan dat.

Woensdag heb ik nog tot vier uur gewerkt, en toen ben ik naar huis gegaan. Koud tot op m ijn botten, en overal pijn. Meteen op de bank, geen hap meer kunnen eten. Donderdag me maar “voor het echie” ziek gemeld, dit zou niet met een half middagje rust opgelost zijn, en in de loop van de dag werd ik alleen maar zieker. Tot 39 graden koorts aan toe, ik kan me serieus niet herinneren dat ik eerder zo ziek ben geweest. Vrijdag ook nog thuis gebleven en toen eigenlijk al het besluit genomen dat Schoorl er dit jaar voor mij niet in zit. Al zou ik in de loop van de dag opknappen, dan nog ben ik niet meteen hersteld. Zaterdag zakte in de loop van de dag de koorts blijvend, en ben ik de hele dag uit bed geweest, wat een verademing! Maar ook benauwd, want door het vele blaf-hoesten doen mijn longen zoveel pijn dat even heen en weer lopen naar de wc al een uitputtingsslag is (Hoe moet dat ooit nog goedkomen, volgende maand 12 kilometer in Zandvoort!) En zondag zou dus eigenlijk de grote dag zijn, mijn eerste Groet uit Schoorl. Helaas pindakaas, niet voor mij. Ik baal als een stekker en kan wel janken, maar ik kijk vooruit. Komende week nog maar niet sporten, misschien maandag een klein blokje om wandelen ofzo. Met nog 5 weken tot Zandvoort ga ik er van uit dat dat allemaal wel goed gaat komen.