Flashback Monday #51Ik kan er maar niet aan wennen om nog maar twee keer per week te sporten. Het voelt zo slecht, ik voel me zo lui! Maar ik hou nog maar even vol, begin februari hoop ik weer groen licht te krijgen. Flashback Monday ziet er dus ook deze week anders uit dan je van me gewend bent, minder sport en wat meer persoonlijk. Ach, is wel eens leuk voor de afwisseling.

Maandag 19 December.

Gisteren werd mijn liefje ziek, en kon dus niet naar me toe komen. Vandaag ben ik naar hem toe gegaan om hem een beetje te vertroetelen. Gelukkig was hij al weer aardig opgeknapt, en ’s middags zijn we even naar zijn moeder geweest, leuk om haar te ontmoeten!

Woensdag 21 December.

IMG_6238Vandaag was het tijd voor een klein rondje van 4 kilometer. In het donker, dus ik dook lekker de wijk in. Zo heeft het lopen van kortere afstanden toch voordeel, ik kan in de buurt blijven en loop zo dus veilig. Verder heeft het niet echt voordelen vind ik, ik voel me er niet lekker bij dat ik nog maar zulke kleine stukjes mag lopen. Het kost me moeite om de deur uit te gaan, want voor mijn gevoel hebben die korte stukjes totaal geen nut. Maar ik blij gaan, ik ben blij dat ik in februari in Schoorl 10km ga lopen, zo heb ik in ieder geval even een doel om door te gaan. Echt plezier heb ik momenteel niet in het lopen, ik geef het de schuld aan het feit dat niks op het moment meewerkt om normaal te kunnen trainen. Gelukkig heb ik de afgelopen jaren genoeg discipline opgebouwd om dan tóch de deur uit te gaan, en ik ga er van uit dat mijn motivatie wel weer komt zodra ik weer normaal mag trainen.

Zaterdag 24 December

IMG_6262Jeetje jongens, is het toch zomaar weer bijna kerst! Mijn dag begon met fijn een stukje rennen. 4 Kilometer wederom, ik zal je niet nog een keer vervelen over hoe dat voelt. ’s Middags ben ik even naar mijn werk geweest voor de traditionele chocomel en glühwein dag. Ieder jaar schenken we de zaterdag voor kerst deze heerlijke en vooral gezellige drankjes voor al onze klanten, en daar wil ik gewoon bij zijn. Het is de gezelligste dag van het jaar en die wil ik voor geen goud missen! Voor de gelegenheid had ik mijn nieuwe jurk aangetrokken, en ik kreeg erg veel leuke reacties. Het viel een hoop mensen extra op dat ik zo ben afgevallen, en dat deed me natuurlijk erg veel goed om te horen!

Peter en Scott (als je nog niet zo lang meeleest op mijn blog, Peter is mijn lief en Scott is zijn zoon) waren er ’s morgens al en die bleven met Sas thuis terwijl ik even naar mijn werk ging. Dat was na het werken wel heel fijn thuis komen kan ik je vertellen! En kerstavond hebben we dus heerlijk met z’n vieren doorgebracht. Uiteraard onder het genot van All you need is love 😉

Zondag 25 December

IMG_6282Kerstochtend waren we ook heerlijk met z’n vieren, wat is dat toch bijzonder om zo kerst te mogen vieren! De kerstplannen waren al gemaakt voordat we elkaar leerden kennen, en dus zouden we niet de hele dag met elkaar doorbrengen. Peter en Scott gingen naar Peter’s moeder, en Sas en ik gingen naar mijn broer om daar met familie kerst te vieren. Het was super gezellig, maar eerlijk is eerlijk, ik miste Peter vreselijk. En dat gevoel van gemis zal ook tweede kerstdag aanwezig zijn helaas, want ook dan zijn we niet samen. Ach, we hebben de rest van ons leven nog om dat goed te maken, denk ik dan maar.