IMG_4865Het was een zware trainingsweek. De enige dag dat ik echt lekker en hard heb gesport was zaterdag in de sportschool. Pijnlijk lijf, harde wind, het zat allemaal niet mee. Inmiddels weet ik wel dat de enige slechte training de training is die je niet hebt gedaan. Dus ik ben tevreden met het feit dat ik gewoon lekker 4x gesport heb deze week, die 4x had ik ook net als vroeger op de bank door kunnen brengen. Komende week lekker een weekje rustig aan want zondag staat Schoorl op het programma, het startnummer lag deze week voor me klaar toen ik thuis kwam uit mijn werk.

Maandag 1 februari.  Vand1-2aag kon ik onverwachts toch op tijd naar de sportschool, ikke blij! Het ging alleen niet zo lekker vandaag. Planken was zwaar, ik had pijn in mijn rechter schouder en mijn linker elleboog. Bij de Swiss plank rolde de bal steeds weg waardoor ik veel moest corrigeren en het niet vol hield. Wall ball, ik krijg er een steeds grotere hekel aan, ik heb dus ook geen 3 sets gedaan, foei! Beneden waren de 2 machines waarmee ik af zou sluiten beiden bezet en ik besloot het na anderhalf uur voor gezien te houden. Slechte trainingsdag dus. Ach, ik ben in ieder geval geweest.

week5Woensdag 3 februari. Omdat mijn pezen nog een beetje gevoelig zijn zou ik eigenlijk vandaag niet gaan lopen. Maar ik wa
s een uurtje eerder vrij, en ik kon het dus niet laten om toch even een stukje te gaan hobbelen. Toch nog niet helemaal pijnvrij, dus na anderhalve kilometer hield ik het voor gezien en ging ik weer naar huis. Daar lag een leuke verrassing voor me klaar, mijn startnummer voor Schoorl!

6-2Zaterdag 6 februari. Gymtime! Lekker vroeg weer naar de sportschool zodra hij open is ben ik binnen. Even lekker opwarmen (jahaa, het wordt nog eens wat met mij) en buffelen maar. Te beginnen met de planks, dan heb ik die maar gehad. Plank, sideplank en Swiss plank, wat heb ik er toch een hekel aan. Maar het levert resultaat op, dus ik plank wat af. Van dik hout zaagt met planken, zeg maar. De rest van mijn circuit ging lekker, ik zou afsluiten met backextension, ik was alleen de machine kwijt! Na een kleine verbouwing vanwege de Synrgy360xl kon ik hem nergens meer vinden. Beetje dom, want uiteindelijk vond ik hem terug in de ruimte waar ik het grootste deel van mijn workout heb gedaan. Na ruim twee uur ging ik moe maar voldaan weer lekker naar huis

7-2Zondag 8-2. Vandaag stonden er 10 comfortabele kilometers op het programma, het werd uiteindelijk een gevecht tegen de harde wind en tegen mezelf, maar ik heb hem uitgelopen. Lees hier mijn hele trainingsverslag.

 

bloglovin