Flashback Monday #47Eindelijk weer eens een week waarin het me lukte om lekker te lopen, dat het allemaal gewoon goed voelde. Het werd ook een week van tegenstellingen. Soms moet je gewoon de moeilijke keuze moeten maken om los te laten, zo ook deze week. Dat doet pijn maar is helaas de enige juiste keuze. De tegenstelling van verdriet is natuurlijk geluk, en ik kan mijn geluk niet op. De vlinders fladderen er nog heerlijk op los, ik ben zó blij dat ik deze fantastische man heb leren kennen! Mijn lieve Sas doet er nog eens een schepje bovenop. Doet vreselijk haar best op school, gaat naar feestjes en deelt vervolgens met mij haar belevenissen. Lieve schat, ik ben tróts op jou!

IMG_5827Woensdag 23 november. Vandaag werd mijn eerste loopdag van deze week. Wel even wennen om weer vroeg de deur uit te gaan, in het donker nog wel. Maar toen ik eenmaal onderweg was realiseerde ik me weer even hoe gelukkig ik word van hardlopen. Fijn begin van de dag, en de rest van de dag voelde ik me uiteraard zeer voldaan.

IMG_5870


Zaterdag 26 november. Dat je dan wakker word en meteen doorhebt dat het een prachtige dag wordt. En dat je dan naar buiten kijkt en ziet dat dat ook écht zo is. Dat het dan ook nog eens -1,7 graden is maakt het helemaal af. Tijd voor een lekkere 5 kilometer in de kou en met een vriendelijk zonnetje. Wat heb ík lekker gelopen zeg! Voor de zekerheid maar wel mijn thermo ondergoed aangetrokken, en eenmaal op pad was ik daar wel blij om want het was echt koud. Wat mij betreft mag de winter wel zo worden als vandaag. Koud en zonnig.

IMG_5945Zondag 27 november. Eigenlijk baalde ik een beetje, ik had namelijk weer een afspraak gemaakt voor de vroege ochtend. Even een weeg en meet moment om half tien op zondag ochtend. Maar eenmaal mijn bedje uit ging het eigenlijk allemaal prima. Dik tevreden over mijn resultaten ging ik lekker aan het werk, even flink afzien. En zo leuk, ik werd nog aangesproken door een dame die het was opgevallen dat ik zo was afgevallen! Ze was zelf inmiddels 18 kilo kwijt en staat nu stil. Even een leuk gesprekje met deze dame gehad, en toen mijn rondje afgemaakt. Vandaag vierde ook mijn lieve nichtje haar vierde verjaardag, en daar ben ik ook even heen geweest. Was super gezellig, lekker weer bij kunnen kletsen met een hoop leuke mensen.