Flashback Monday #46De laatste tijd voelde ik me niet zo lekker, een beetje opgejaagd. Ik kon geen rust vinden, en slapen was ook weer drama. Tijd om eens goed te kijken wat ik er aan kan doen, en dus besloot ik om een week even helemaal niet te sporten. Gek genoeg was die week pauze best even lekker! Dat houdt alleen wel in dat ik deze week qua sporten niet zoveel te melden heb, misschien vind je het wel leuk om te lezen wat mij buiten het lezen allemaal bezig houdt, dus schrijf ik evengoed een Flashback.

De laatste tijd voelde ik me niet zo lekker, een beetje opgejaagd. Ik kon geen rust vinden, en slapen was ook weer drama. Tijd om eens goed te kijken wat ik er aan kan doen, en dus besloot ik om een week even helemaal niet te sporten. Gek genoeg was die week pauze best even lekker! Dit weekend realiseerde ik me ineens weer eens even hoe gelukkig en dankbaar ik ben. Dankbaar voor mijn fantastische dochter, mijn lieve vriendje, mijn super familie en de mijn geweldige vrienden met hun kanjers van meiden. Lieve schatten, ik ben stapel gek op jullie allemaal. Goed, genoeg sentimenteel geneuzel, er was meer dat me deze week bezig hield. Lees lekker verder in deze Flashback Monday #46

Maandag 14 November

Begon mijn dag dus zonder sport, en met andere saaie dagelijkse beslommeringen. Beetje huishouden, weekboodschappen doen. De rest van de dag heb ik heerlijk met Peter doorgebracht. Ik wil daar eigenlijk niet teveel over delen op mijn blog, wat ik wel kwijt wil is dat ik het heerlijk vind om weer zo heerlijk verliefd te zijn. Om weer vertrouwen te hebben in de liefde.  

Vrijdag 18 November

Duty calls, dus ik heb net als andere weken gewoon lekker gewerkt. Met als verschil dat ik vandaag weer opgehaald door mijn liefje. Snel naar huis, even douchen en Sas ophalen want Peter zou ons mee uit eten nemen. Nou moet je weten dat ik best wel een control freak ben, ik wil echt altijd de touwtjes in handen hebben. Het werd een verrassing waar we zouden gaan eten, en in plaats van me de heel week druk maken kon ik alleen maar genieten van het feit dat er een verrassing op stapel was. Zo fijn als iemand zijn best voor je doet! We hebben een heerlijke avond gehad met z’n drieën, ik vond het echt een heel bijzondere avond. Dankjewel liefie!

Zaterdag 19 November

Vorige week al mijn verjaardag gevierd met de mensen die het leuk vonden om spontaan aan te komen, wat resulteerde in de fijnste verjaardag die ik ooit gehad heb. Vandaag deden we dit nog eens dunnetjes over voor Sas haar verjaardag. Het was een heerlijke dag met alle mensen die ons lief zijn, en met speciale dank aan mijn maatje ook nog even lekker met z’n allen genoten van een soepje met broodjes, thanks Robbie, het smaakte heerlijk!

Zondag 20 November

Wat een zooitje ballenweer zeg! En ik moest er doorheen, want om half tien had ik een afspraak met trainer Nick. Gelukkig belde mijn lieve pap me op om te vragen of we samen zouden gaan, en zo kon ik lekker met hem meerijden en hoefde ik niet door weer en wind op de fiets naar de sportschool. Even een korte evaluatie over mijn nieuwe schema, nieuw weeg en meetmoment ingepland en toen lekker aan de bak. Eerst even 5 minuten hardlopen op de band als opwarming, en toen mijn kracht oefeningen. Het zijn er wat minder dan op mijn oude schema, en daar ben ik wel blij om. Ze zijn wel lood zwaar, dat dan weer wel. Ik zou na mijn kracht training nog een half uurtje op de band hardlopen, maar na een klein kwartiertje ben ik maar gestopt. Mijn benen wilden na de oefeningen die ik had gedaan echt niet meer. De rest van de zondag heb ik lekker met mijn pootjes omhoog op de bank doorgebracht. Moe maar voldaan van een heerlijk weekend.