Flashback Monday #45

Een iets andere Flashback Monday dan je van me gewend bent. Het gaat namelijk even niet met hardlopen, en ik weet even niet hoe het komt. Ik neem voorlopig even de tijd om me beter te gaan voelen en doe met sporten maar even rustig aan. Maar eens kijken met welke schrijfsels ik deze aflevering ga vullen.

Maandag 7 November

Vandaag heb ik de hele dag lekker met mijn liefje doorgebracht. Het is heel vreemd om weer een man in mijn leven te hebben. Ik die altijd heb gezegd dat ik nooit meer een relatie wilde ben nu toch echt een hele leuke en lieve man tegen gekomen. En ik kan je vertellen dat ik echt tot over mijn oren, hoteldebotel, smoorverliefd op hem ben. Nooit verwacht dat het me toch nog zou overkomen!

Woensdag 9 November

Vandaag deed ik een poging om te gaan hardlopen, maar na 4,6 kilometer ben ik gestopt. Ik had geen puf meer om die 5 kilometer te halen, en eigenlijk interesseerde het me op dat moment ook eigenlijk voor geen meter. Met nog 4 maanden tot mijn tweede halve marathon besluit ik om voorlopig even heel rustig aan te doen en goed naar mijn lichaam te luisteren. De rest van deze week en de hele komende week mag ik van mezelf niet sporten.

Vrijdag 11 November

cadeau sasHappy B-Day to me! Mijn laatste jaar als dertiger is vandaag begonnen. Om half zeven werd ik door mijn lieve dochter wakker gemaakt en kreeg ik een heerlijk luchtje. En een briefje dat ze me huilend voorlas. Mijn Sas die niet zo snel huilt vertelde me in dat briefje dat ze zo blij met me is, en hoe lief en mooi ik volgens haar ben. Uiteraard hield ik het niet droog. Na ook nog een kaartje met een hele lieve boodschap hebben we even flink geknuffeld. Wat een prachtig cadeau! Op mijn werk werd ik verrast door een bloemist die op pad gestuurd was om namens mijn liefje een mooie bos rozen te bezorgen, zo lief! Om vijf uur kwam mijn liefje me ophalen om mee te gaan naar huis om mijn verjaardag te vieren samen met mijn ouders, broertje met zijn gezin en mijn lieve vrienden. Lieve schatten, bedankt dat jullie me de mooiste verjaardag ooit bezorgd hebben! Love you to the moon and back. Allemaal.

Zondag 13 November

Wat voelt dát slecht zeg. Gisteren niks gedaan, en vandaag al weer niks doen. Ik voel me in dat opzicht even niet zo lekker. De rest van de dag lekker gerelaxed, mijn vriendje gemist, met mijn vriendje geappt, muziek geluisterd (oh mijn hemel, de romantische liedjes die ik niet kon horen kan ik nu geen genoeg van krijgen!), ouderwets gebabbeld met Sas. Kortom, toch nog een heerlijk dagje gehad.