Flashback Monday #44Man, man, mán wat een week! Hoezo Son, heb je zo zwaar getraind? Nee, dat niet, maar er gebeurt wel iets waardoor mijn hartslag continu wat hoger is dan gewoonlijk. Ik kan het wel van de daken schreeuwen, ik ben verliefd! Het valt niet mee om nog iets op het virtuele papier te krijgen dat te maken heeft met sporten en hardlopen. Maar ik ga het toch proberen.

Maandag 31 oktober

IMG_5437De week begon rustig, geen loopje vandaag, maar gezellig met mijn kleine vriendinnetje Lieke van 3 op pad. Super gezellig, lekker gespeeld en door Heerhugowaard gefietst. Zo leuk dat Lieke graag bij me komt om te spelen en leuke dingen te doen!

Woensdag 2 november

IMG_5488Vandaag lekker vroeg de deur uit voor een rondje van 5 km. Het ging best wel weer lekker, al moet ik wel heel erg wennen aan het feit dat ik nu eigenlijk even doelloos loop. Een paar maanden geleden liep ik liever zonder schema, nu kan ik me niet voorstellen dat ik dat altijd fijn vond. Het voelt een beetje raar om maar wat te doen. Toch blijf ik dit voorlopig even zo doen, Over een kleine maand wil ik weer beginnen met een schema op weg naar mijn tweede halve marathon.

Zaterdag 5 November.

Wederom een dag zonder loopje. Ik kon me er niet toe zetten, was eigenlijk maar met een ding bezig, of liever gezegd, met een iemand. ’s Avonds heb ik een heerlijke date gehad, ik zal jullie er niet teveel mee vervelen, maar oh oh oh wat heb ik het te pakken!

Zondag 6 November

IMG_5581Ik kon mijn bed niet uit komen vanmorgen. Uiteindelijk rolde ik na een uurtje luieren en appen met mijn liefje om half tien eindelijk mijn mandje uit. Even een broodje eten en gaan met die banaan. Beginnen met 5 minuten hardlopen op de band en hup, mijn rondje kracht training doen. Wat heerlijk om gewoon weer uitdaging te hebben! Leuke core oefeningen, uitdagende lunges en squats met als toetje wat arm en rug oefeningen. Af sluiten met een kwartier tot twintig minuten cardio ben ik echt weer helemaal blij met mijn schema.