FM43Ik weet niet wat het is, maar ik ben gewoon niet helemaal fit. Er van uit gaande dat die halve marathon er wel wat mee te maken heeft besloot ik afgelopen week veel rust te nemen. Deze week werd ook in een ander opzicht heel anders dan andere weken, er gebeurde iets dat ik totaal niet aan zag komen, maar waar ik wel heel blij mee ben. Wat dat is lees je in Flashback Monday #43

Maandag 24 oktober.

Flashback Monday #43Geen training vandaag, wel een fijne wandeling. Een hele fijne wandeling. Op het strand van Egmond, leuk om daar nu niet hard te lopen maar te wandelen. Sterker nog, ik heb hier bijna niet eens gedácht aan hardlopen, ik liep hier namelijk met een man die ik stiekem wel heel erg leuk vind. Nou ja, stiekem, ik geloof dat iedereen het inmiddels wel weet 😉 Nooit gedacht dat het me tóch nog een keer zou overkomen.

Woensdag 26 oktober.

smileGeen training vandaag. Ik voel me nog steeds niet helemaal fit, en overweeg om komende week even naar de huisarts te gaan als het zo blijft. Zelf kan ik niet helemaal plaatsen wat er aan de hand is, of het inderdaad door Amsterdam komt of dat ik wellicht iets onder de leden heb. Op mijn werk kreeg ik een hele leuke verrassing, P. (je weet wel, die leuke man van afgelopen maandag) stond namelijk ineens voor mijn neus! Gek genoeg kwam er ineens even niks meer uit mijn handen en stond ik alleen maar een beetje blozend te grijnzen. Ik geloof dat ik hem wel heel erg leuk vind!

Zaterdag 29 oktober.

IMG_5338Vandaag een klus ochtendje, de nieuwe slaapkamer van mijn kleine nichtje moest voorzien worden van fotobehang met 2 grote paarden erop. We waren lekker snel klaar, en ik besloot ’s middags toch even een heel klein rondje te lopen. 3,5 kilometer met af en toe een stukje wandelen. Ach, beter dit dan niks. Rustig aan opbouwen, met nadruk op rustig aan. Maandag de huisarts maar even bellen om te zien wat hij te zeggen heeft. De rest van de dag bestond vooral uit heel veel lieve whats appjes, maar daar zal ik je niet mee vervelen 😉

Zondag 30 oktober.

Om half tien had ik een afspraak met mijn trainer. Daar werd ik even met mijn neus op de feiten gedrukt, N. vroeg me of het klopte dat dit de eerste dag in oktober was dat ik in de sportschool kwam. Met schaamrood op mijn kaken moest ik toegeven dat dat inderdaad zo was. Gelukkig kon ik hem ook vol trots vertellen dat ik Amsterdam heb uitgelopen en dat ik inmiddels weer zin heb om ook mijn kracht training op te pakken. En zo ging hij voor me aan de slag om een leuk schema voor me in elkaar te zetten. Het is inmiddels maandag en ik kan je vertellen dat ik flink spierpijn heb, het is een lekker uitdagend schema waar ik voorlopig weer mee aan de slag kan.