Week na week heb ik getraind met als doel het uitlopen van de halve marathon van Amsterdam. Missie geslaagd, maar nu? Rusten dus. De laatste twee weken voor dit evenement liep ik al veel minder, maar nu mocht ik een week lang niks doen. Vreselijk? Nou, in dit geval eigenlijk niet, ik was er ook wel aan toe. En ik had ineens zeeën van tijd over 😉 Lees je mee hoe ik de week door kwam?

Flashback Monday #42Maandag 17 oktober

Ik rol mijn bed uit, kan amper nog lopen en realiseer me meteen wat ik gisteren heb gedaan. Gisteren heb ik gewoon een halve marathon gelopen! Vandaag moet ik nog niet dénken aan sporten, en ik ben blij dat mijn schema aangeeft dat ik een week lang niks “mag” doen. Gelukkig beperkte de spierpijn zich alleen tot de momenten dat ik stil had gezeten, als ik eenmaal in beweging was ging het wel weer. Maar dat mijn lichaam een zware prestatie had geleverd kon ik wel duidelijk merken. ’s Middags heb ik mijn broertje even geholpen met nog wat dingetjes verhuizen van zijn oude huis naar zijn nieuwe huis. De twee trappen die ik hiervoor een aantal keer op en af moest heb ik vervloekt kan ik je vertellen. Hoge hartslag en een ademhaling waar ik het bijna benauwd van kreeg waren het gevolg. Hopelijk gaat die week rust genoeg zijn om weer bij te komen.

Woensdag 19 oktober

IMG_5072IMG_5126Vandaag ben ik met mijn vriendin en onze dochters lekker een dagje naar de Efteling geweest. Gelukkig geen last meer van spierpijn, al kwam dat ik de loop van de dag door het vele wandelen in lichte mate wel weer even terug. De dag begon wisselvallig, maar rond het middag uur werd het droog en dat bleef het de rest van de dag. We hebben het super leuk gehad met ons vijven, zeker voor herhaling vatbaar he, meiden! Girlpowerrrrr!

Vrijdag 21 oktober

Ik ben dat rusten eigenlijk wel weer een beetje zat en ik wil weer gaan lopen. Maar ik mag nog niet van mijn schema. En ik ben van plan om me er echt aan te gaan houden. Het kostte me heel veel moeite om niet te gaan, op een gegeven moment had ik mijn hardloopkleding al uit mijn kast gehaald, bíjna had ik toegegeven aan de verleiding, maar ik ben verstandig geweest en bleef toch maar thuis. De tijd die ik nu over had heb ik maar nuttig besteed door aan mijn blog te sleutelen. 14700748_1254119661306853_2602102538079419819_oTerwijl ik achter mijn computer zat, kwam ik op Facebook een bericht tegen van iemand die zich had ingeschreven voor de CPC loop, en dit bracht me op een idee. Nog nagenietend van het gevoel van afgelopen zondag besloot ik niet te wachten tot mei om in die maand mijn tweede halve te gaan lopen in Leiden. Neeee hoor, ik schreef me ook lekker in voor Den Haag! Dus in maart mag ik weer 21,1 kilometer hardlopen, ik heb er zin in!

Zondag 23 oktober.

14680606_1121595997909067_7174757286280374365_nHèèèèhèèè, eindelijk! Ik mocht weer wat doen! Eigenlijk zou Sas met me mee naar de sportschool, maar besloot toch liever uit te slapen. Meteen greep ik mijn kans en besloot om niet naar de sportschool te gaan maar om lekker even in het herfst zonnetje te gaan hardlopen. 5 Rustige kilometers, wat was het lekker om weer buiten te zijn! Mijn favoriete rondje voor deze afstand werd natuurlijk afgelegd, lekker over mijn geliefde strand van Luna. Heel veel hardlopers tegengekomen, hoi allemaal! Lekker een stukje over het strand gerend in plaats van over alleen maar verhardde paden, gewoon omdat het kan. Onderweg natuurlijk nog wat foto’s gemaakt voor Instagram en voor mijn blog, maar ook gewoon omdat ik het leuk vind om foto’s te maken.