Flashback Monday #34Dat je dan in je vakantie mínder sport dan in weken dat je gewoon moet werken. Ach, het is maar niet anders hoor, ik maak er maar geen drama van. Die twee weken vakantie hebben me echt goed gedaan, ik was er echt wel weer even aan toe. Inmiddels weer helemaal gereset, en weer ontdaan van stress.

Maandag 22 augustus. Dat was gewoon even flink balen, want het leek wel herfst! Als de herfst op het juiste moment begint kan ik daar echt van genieten, maar nu kwam hij toch echt een maand te vroeg. Dat zijn dan ook meteen van die dagen dat je even niet weet wat je aan moet trekken, want als je het éven verkeerd in schat ben je te warm of te koud gekleed. Maar dit keer schatte ik het goed in. De temperatuur was lekker, en met een verfrissend buitje zo af en toe heb ik heerlijk gelopen!

 

IMG_3530Dinsdag 23 augustus. Geen sportdag, maar wel een hele leuke dag. Vandaag gingen Sas en ik namelijk samen een dagje naar Amsterdam, te beginnen bij de Decathlon. Ik was er nog nooit geweest, dus de verwachtingen waren erg hoog. Ik moet heer eerlijk zeggen dat ik er veel meer van had verwacht, maar evengoed ging ik als een tevreden mens de deur weer uit. Geslaagd voor een nieuwe longsleeve, want twee moesten er echt vervangen worden omdat ze veel te groot zijn. En ook geslaagd voor een windstopper die in tegenstelling tot het jasje dat ik heb wél ademt. Voor Sas een paardrijbroek meegenomen, en toen met de metro naar het centrum. We hebben heerlijk gewinkeld, gezellig op het Rembrandtplein een terrasje gepikt en als afsluiter gegeten bij de Burgerking, moet een keer kunnen.

IMG_3573Woensdag 24 augustus. Ooooh, wat heb ik toch een mazzel dat ik uitgerekend deze week vakantie heb! Ook deze dag zou een hele warme worden, en dus ging ik om kwart over acht al de deur uit voor een rondje van 7 kilometer. Kwart over acht, en toen was het al bloedje heet! Tempo dan maar een beetje omlaag, even een beetje aanpassen aan de omstandigheden. ’s Middags ben ik een flink stuk gaan fietsen. Op mijn balkonnetje staat geen zon in de middag, maar ik wilde wel een beetje kleur opdoen. Stil liggen op het strand is aan mij niet (meer) besteed, het is me echt veel te warm daarvoor. Sas was wel naar het strand gegaan, en dus stapte ik op de fiets om zonder idee waar ik heen zou gaan lekker een rondje te rijden. Flesje water mee, even wat gegeten en karren maar! Het was een heerlijk rondje, nou ja, zeg maar gerust rond. Toen ik namelijk thuis mijn route even invoerde op afstandmeten.nl, want ik was toch wel nieuwsgierig hoe ver ik nu eigenlijk gefietst had, bleek dat ik 27,5 km had rondgeregen. De laatste kilometer was wel pittig, toen kwam ik de man met de hamer tegen. Maar thuis even lekker een broodje eten loste dat al snel weer op.

Zaterdag 27 augustus. Eigenlijk zou ik vandaag 7 kilometer lopen, maar het lukte echt even niet. ’s Morgen moest ik naar de kapper en was toen al ruim 2 uur weg. Voor Sas moesten we nog even de laatste schoolspullen kopen, en ’s middags zouden mijn vrienden en hun dochters komen. Kortom, het werd even niks. Met lopen dan, want we hebben het weer super gezellig gehad. Verhalen gehoord over hun vakantie in Kroatië, leuk souvenir van ze gekregen, lekker gegeten en vooral bijgekletst. Wat ben ik toch een gelukkig mens met zulke vrienden!

IMG_3679Zondag 28 augustus. Zal ik wel, of zal ik niet. Dat is wat ik vanmorgen om 10.33 dacht. De vraag was even of ik vandaag de 14 km die voor morgen op de planning staat, of vandaag 5 km en morgen evengoed die lange loop. Ik ben net terug van mijn 14 km, en het was heerlijk! Gelletje van Etixx mee om te proberen, en die beviel eigenlijk wel. Ik schrok in de eerste instantie van de smaak en textuur, ik was voorbereid op de “warme limonade” van SIS, en deze smaakte en voelde toch wel heel anders. Smaakt een beetje naar hoestdrank, en dat vind ik stiekem best lekker, hahaha. Mijn keuze voor gel tijdens de halve in Amsterdam wordt dus de Etixx gel.