Flashback monday #31Week 31 alweer… Een week waarin ik wat meer rekening hield met Sas omdat ze aangaf dat ze het toch wel jammer vond dat ze zoveel alleen was. Wat werk betreft is daar niks aan te doen, er moet brood op de plank komen, maar met sporten is het een kleine moeite om er wat rekening mee te houden. Nog een weekje volhouden en dan heb ik ook eindelijk twee weken vrij, en hebben we lekker veel tijd samen. Soms is het best pittig om papa en mama tegelijk te moeten zijn en ook nog tijd voor beweging vrij te maken 😉 Hoe ik dat ook deze week weer deed lees je in Flashback Monday #31…

IMG_3100Maandag 1-8

Vandaag ging ik de deur uit voor 10,5 comfortabele kilometers. Het viel wederom niet mee om langzamer te lopen dan ik gewend ben, maar het is weer gelukt. Ik hou maar in mijn achterhoofd dat wanneer ik te snel ga, ik die 3 looptrainingen per week niet vol ga houden. En dat zorgt ervoor dat ik gas terug kan nemen als ik toch stiekem weer te snel loop.

IMG_3164Woensdag 3-8

Dikke vette puberbonje in huis waardoor het te laat werd om nog te gaan sporten. En dus sloegen we het zwemmen deze keer over, maar ben ik wel lekker even 7 kilometer gaan lopen. Ik ging gewoon de deur uit, geen route uitgestippeld, want ook de wat langere afstanden kan ik tegenwoordig aardig inschatten. Ik moet zeggen dat ik steeds meer kan wennen aan de manier van lopen, niet meer iedere keer het snot voor ogen maar juist wat vaker op een rustiger tempo. Veel beter vol te houden, en op deze manier kan ik zonder problemen 3 keer in de week gaan lopen en ook nog een keer zwemmen en kracht training!

Zaterdag 6-8

Vandaag moest ik nog een keer op zaterdag werken, en ik zou eigenlijk vandaag ook 7 kilometer gaan lopen. Maar omdat Sas gisteren duidelijk aan gaf dat ze het echt niet leuk vond dat ik én extra moest werken, én ook nog ging lopen, kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om toch te gaan. Ik snap dat ze me juist nú heel hard nodig heeft, en het komt dan ook niet in me op om toch te gaan. Morgen weer een dag.

IMG_3207Zondag 7-8

Ik loop verdorie al vanaf vrijdag met pijn in mijn linker pootje, geen idee wat het is, maar ik besluit dus om rustig aan te doen in de sportschool. Het voelt als spierpijn, maar wel heel vervelend, en ik besluit om mijn benen vandaag maar even niet te trainen. Wel even op de loopband gestaan en 3 kilometer hardgelopen, dat ging zonder problemen. Hopelijk lukt het morgen om mijn tien kilometer te lopen!