ziekIk ben inmiddels 8 maanden bezig met mijn Day Zero Project, eDay Zero of bucketlistn ik merk dat ik er eigenlijk helemaal geen lol meer in heb. Sterker nog, de doelen die op die lange lijst staan zorgen eigenlijk alleen maar voor ergernis! Want ik “moet” die doelen halen om wat in mijn speciale Day Zero spaarpot te “mogen” doen. En ik “moet” die doelen halen binnen nu nog maar twee jaar. En zodra ik iets “moet” dan heb ik er geen plezier meer in. Toch zijn er wel wat dingen die ik in mijn leven wil doen, maar het maakt natuurlijk niet uit of dat Day Zero of gewoon Bucketlist heet. En dus hernoemde ik dat lijstje…..

Het besluit om te stoppen met mijn Day Zero Project en dat project om te zetten naar gewoon een bucketlist was een makkelijk besluit. En wat is nou een bucketlist? Dat is gewoon een lijstje met dingen die je ooit nog eens gedaan wilt hebben voordat je dood gaat, en ik heb nog wel een paar wensen. De ene wat groter dan de andere, maar wensen die ik echt hopelijk uit kan laten komen. Ineens heb ik veel meer tijd om de dingen die ik ooit nog eens wil doen ook uit te voeren. Dat lijstje is wel flink korter, want ineens hoefde ik ook niet zomaar dingen op te schrijven om maar aan 101 doelen te komen. Ik wil hem wél met jullie delen, en uiteraard vertel ik hier ook wanneer ik iets van mijn bucketlist heb uitgevoerd. Mijn blog gaat ten slotte niet alleen over fit en gezond, maar ook dingen waar ik happy van wordt.

Mijn bucketlist

 • Ga naar een fotograaf voor een fotoshoot met Sascha
 • Laat een mooie foto van mij en Sascha op canvas drukken en hang deze in de woonkamer
 • Vraag aan 10 vrienden en bekenden welk boek je gelezen moet hebben, en lees deze ook
 • Lees een boek uit in 1 dag
 • Laat een boek signeren door de schrijver
 • Beklim de Dom in Utrecht
 • Leer hoe je creme brullee maakt
 • Leer hoe je scones moet maken
 • Maak de Milka Oreo Kinderbueno Nutella cheesecake van Jelmer de Boer
 • Loop een halve marathon
 • Loop de Dam tot Dam loop
 • Loop de marathon van Rotterdam
 • Loop de marathon van New York
 • Ga op reis naar Zuid Afrika