shoe_bewerkt-1

Ik durf nu toch wel te stellen dat ik een hardloper ben. Inmiddels heb ik vier wedstrijden gelopen, en sta ik voor de volgende 8 ingeschreven. Inschrijving voor 1 is nog niet mogelijk, maar die komt er nog bij. Eigenlijk kan ik dus niet anders dan toegeven….ik ben verslaafd. Aan hardlopen, maar ook aan wedstrijden. De sfeer, de mensen, het weer, alles vind ik prachtig aan zo’n evenement! En tijdens mijn zoektocht naar leuke loopjes kom ik ook wel eens wedstrijden tegen die wat hoger gegrepen zijn, of ver weg zijn. Loopjes die ik dus niet snel zal kunnen lopen, maar wel graag wíl lopen. En mijn hardloop bucketlist is geboren! Wie weet, misschien loop ik er ooit een of meer. Maar tot die tijd droom ik er lekker over.

1. De marathon van New York. Ik weet niet waarom, maar deze staat echt met stip op één. Geen idee of mijn lichaam het aankan om die 42,195 te lopen, als het echt te hoog gegrepen is ga ik voor de halve. Als ik maar ooit daar kan lopen.

2. Halve marathon van Disneyland Parijs. Lekker “dichtbij” Ik ben sta-pel-gek op Disneyland, het liefst ga ik er ieder jaar heen. Zodra ik daar ben, voel ik me weer even een klein meisje. Hoe gaaf zou het zijn om in dít park te mogen hardlopen?!

3. Loch Ness marathon. Ik heb ooit eens een rondreis gemaakt door Schotland, en ik kan je vertellen dat het een prachtig land is. En ik wil een keer terug, loop ik er meteen een marathon.

4. Halve marathon van London. Zo’n prachtige stad, ik ben er nu twee keer een paar dagen geweest, en ik wil een keer terug. Om de marathon te lopen.

5. Halve marathon van Texel. Starten vanaf de boot, het lijkt me fantastisch! Ik ben ooit een keer op Texel geweest,  en heb er toen eigenlijk veel te weinig van gezien. Dan maar een keer terug, en hoe mooi is het dan om hardlopend het eiland over te gaan!

New York, Disneyland, London, Loch Ness en Texel…Best een kort lijstje eigenlijk. Ik weet zeker dat er in de loop van de jaren nog wel een aantal op mijn wensenlijstje bijgeschreven gaan worden. En hopelijk natuurlijk ook afgevinkt! Waar zou jij nou écht een keer een wedstrijd willen lopen?